To je síla: Za Babišem dorazil jeho syn Andrej. Jedovatá slova. Před novináři

02.09.2021 12:21 | Bleskově

Hnutí ANO zahájilo volební kampaň. Premiér Andrej Babiš přednesl bojovný projev. Událost však zkalil syn premiéra Andrej Babiš ml., který svého otce hlasitě kritizuje v médiích a přiznává, že spolupracuje s lidmi, kteří ANO chtějí porazit ve volbách. Babiš ml. předvedl otci výstup v momentě, kdy se kolem tísnili novináři.

To je síla: Za Babišem dorazil jeho syn Andrej. Jedovatá slova. Před novináři
Foto: ANO 2011
Popisek: Andrej Babiš zahajuje kampaň

Babiš jr. premiéra nejprve familiárně pozdravil – „Tati, ahoj, otec, tady! Andrej mladší, dobrý den“ – a pak se ho zeptal, jak se cítí, když spolu s Petrem Protopopovem „ublížil svému synovi“. Ptal se, jaké to je vidět svého syna tváří v tvář.
 
Řekl mu: „Ty máš dneska narozeniny, já jdu právě od psychologa, a mám soudního znalce, který mě vyšetřil. Jak se cítíš mě nyní vidět? Co může být lepší dárek k narozeninám než to, že jsem v pořádku.“ Pak mu vzkázal, že se ještě uvidí. „Budu se bránit, budu bojovat. A dělám to nejen za sebe, ale i druhé lidi kolem mě.“ Bojovat bude podle svých slov jen na dálku, protože ho uvidí v médiích.
 
„Přeji ti hodně štěstí v tvé kampani a oblbování českého národa tvojí sekty ANO,“ rozhorlil se Babiš junior. 
 
Andrej Babiš: „Já jsem se o svého syna vždy co nejlépe staral a média a politici ho zneužívají v boji proti mně.“
 
Andrej Babiš junior následně při rozhovoru s novináři (na místě byla i reportérka Parlamentních listů) uvedl, že jeho otec je chronický lhář. „Cítím se zdráv a teď na to mám i papír,“ podotkl. Při svém vystoupení omlouval své přeřeky, jež jsou podle něj důsledkem cestování. Omlouval se i za rozhořčený projev. „Ten pán si to ale zaslouží. Už mu neříkám můj otec. Je to váš premiér České republiky a klidně si ho volte, babičky, mějte se,“ byl velmi rozčílen Babiš junior. 
 
Andrej Babiš junior také odmítl, že by byl spojen s jakoukoliv politickou stranou. Přiznal, že mu někdo pomáhá, odmítl ale prozradit jméno a že by daný dotyčný měl něco společného s politikou.
 
„Byl jsem kousek odsud, tak jsem si řekl, že to je dobrá příležitost se s otcem potkat,“ dodal Babiš junior, proč na místo dorazil. Na místo dorazil s režisérem Vítem Klusákem. 
 
V minulých dnech a týdnech se Babiš junior setkal například se starostou Řeporyjí Pavlem Novotným nebo exposlancem za TOP 09 Miroslavem Kalouskem. Proti svému otci vystupuje v současné době velmi zostra.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nep

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…