To je silná káva: Titulek pracuje se smrtí Ivo Ištvana střelnou zbraní

14.04.2015 10:54

Známý pravicový glosátor a řadový člen ODS Petr Štěpánek si v titulku svého nejnovějšího textu na nejstarším českém názorovém webu Neviditelný pes položil zásadní otázku: Kdy se Ivo Ištvan zastřelí? K ní by prý možná už ani nebylo co připisovat, protože jiné vyústění kauzy stíhaných exposlanců ODS si lze stěží představit. Text Petra Štěpánka s titulkem ,,Kdy se Ivo Ištvan zastřelí?" převzal i nejstarší český názorový server Neviditelný pes.

To je silná káva: Titulek pracuje se smrtí Ivo Ištvana střelnou zbraní
Foto: ČTÚ
Popisek: Petr Štěpánek

Na úvod připomněl, co vše už o kauze napsal. Nejprve připomněl, že Petr Nečas byl tuze špatný premiér a předseda ODS a největší ostudou strany je, že jej sama neodstranila dříve. „Ti, co měli pravdu, tzv. rebelové, by neseděli ve vazbě a Nečas by nyní neodcházel s ostudou,“ psal již v roce 2013.

Jeden z fatálních Nečasových omylů prý byl, že nedokázal zemi ochránit před tím, aby jí vládla „parta policejních plukovníků“. Tu vypustil Jiří Pospíšil, kterého Mirek Topolánek ze své vlády vyhodit nestihl, Petr Nečas ano, a podle toho dopadl.

Pak se pozastavoval nad tím, že zde Ivo Ištvan vytváří nový trestný čin „trafikantství“ a je mu úplně jedno, že u některých z těch, které kvůli němu vsadil do vězení, úplně chybí jakákoliv trafika. „Lehkost, s jakou se umanutý Ištvan nabourává do svědomí druhých a s jakou dezinterpretuje jejich osobní motivace, je neuvěřitelná,“ psal Štěpánek v roce 2013.

Celý text ZDE

Ze svého tehdejšího textu ale vypíchl především jinou pasáž, ve které uzavřel sázku: „Autor těchto řádků klidně vsadí boty, že na samotném konci tohoto Ištvanova právně konstrukčního dobrodružství s dvouletým odposloucháváním všeho a všech, zakuklenými komandy s páčidly řádícími pod rouškou noci, vazebními celami, blondýnou spoutanou „medvědem“ a vláčenou tlupou po zuby ozbrojených rambů, domovními prohlídkami s nasazením čtyř stovek policajtů a manévry desítek policejních aut s majáčky bude nula,“ věštil.

V listopadu téhož roku si Štěpánek poprvé položil otázku, zda se Ivo Ištvan zastřelí. Od počátku prý muselo být každému, kdo má v hlavě mozek, jasné, že na Ištvanově monstrakci něco smrdí. „Žijeme snad v totalitních dobách, že je možné někoho napřed zavřít, a pak teprve čekat, že se na něho třeba něco najde? Proč média na čele s Českou televizí donekonečna omílají idiotskou lež, že tři exposlanci vyměnili poslanecké mandáty za lukrativní posty, když je to evidentní nesmysl?“ ptal se tehdy.

Na Nový rok v roce 2014 se ke kauze vrátil bilančním textem Rok Ištvanův, Zemanův a Babišův, kde napsal: „Někteří lidé nadšeně vítali Únor 1948 a o dvacet let později srpnovou okupaci. Dnes stejní hlupáci nadšeně tleskají Ištvanovi a jeho policejním pohůnkům.“ I důsledky prý budou stejné – místo pořádku, ve který se naivně věří, jen ztráta svobody. „Boblig, Urválek, Ištvan, historie se opakuje. Mění se jen slovní balast, který koncentrovanou zvůli doprovází. Věroučné disputace vystřídaly disputace revoluční a dnes právnické. Přitom je třeba udělat jediné: hodit na dotyčného blázna síť,“ psal Štěpánek.

A nyní se Česká republika všem třem exposlancům omlouvá za nezákonný postup, kvůli kterému skončili ve vazbě. „Co zbývá dodat? Dvě otázky. Kdy se Ivo Ištvan zastřelí? Jak dlouho ještě dovolíme, aby podobní gauneři ničili náš společenský systém?“ ptá se ódéesák.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…