To je šok. I tahle žena volila Donalda Trumpa. Volič Hillary z toho vzteky možná zapálí další auto

12.11.2016 16:01

Jsem žena, muslimka a patřím mezi přistěhovalce. A volila jsem Trumpa, hlásá titulek článku deníku Washington Post, v němž zmíněná žena vysvětluje, proč dala svůj hlas republikánskému kandidátovi. Měla strach, že by Hillary Clintonová naslouchala teokratickým diktátorům ze Saúdské Arábie a Kataru.

To je šok. I tahle žena volila Donalda Trumpa. Volič Hillary z toho vzteky možná zapálí další auto
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Pětačtyřicátý prezident USA Donald Trump v předvolební kampani urážel ženy, přistěhovalce i muslimy. Migrantům chtěl postavit zeď a muslimům úplně zakázat vstup do země. A přece se našli voliči, kteří patří do všech těchto skupin a přece odevzdali hlas Donaldu Trumpovi. Jednapadesátiletá Asra Q. Nomani se v roce 2008 přestěhovala z jednoho státu federace do druhého, aby alespoň trochu přispěla ke zvolení Baracka Obamy prezidentem. Po osmi letech jeho vlády však svůj hlas dala Trumpovi.

„Jsem svobodná matka, která si nemůže dovolit zdravotní pojištění, které nabízí program Obamacare. V úterý jsem jela do Virginie, kde jsem viděla spoustu obyčejných Američanů z venkova, kteří stejně jako já těžko vycházejí s penězi. Po osmi letech vlády Obamovy administrativy,“ konstatovala bývalá reportérka Wall Street Journal.

Celý článek naleznete zde

Rozhodně se jí prý nelíbilo, jak se Trump vyjadřoval o ženách a ani trochu nepodporuje stavbu zdi mezi USA a Mexikem, ale oceňuje na Trumpovi to, jak bez obalu mluví o teroristech, v čele s těmi z Islámského státu. Asra Q. Nomani věří, že svá slova převede v činy. Clintonové nic takového nevěřila, protože na jedné straně hovořila o nutnosti potřít terorismus, ale na straně druhé nadace manželů Clintonových přijala peníze i z Kataru. Takové jednání považuje dáma za pokrytecké.

„Snažila jsem se svůj pohled vyjádřit i na Twitteru, ale tamní lavina byla strašná. Když podporujete Trumpa, jste prostě vidlák,“  postěžovala si.

„Pár dní před volbami se mě jeden novinář v e-mailu zeptal, jak se mi jako muslimce bude žít v Trumpově Americe. Odpověděla jsem mu, že dobře, protože politický kontrolní systém brzd a protivah, stejně jako historie rozšiřování okruhu sociální spravedlnosti a občanských práv, nedovolí strach a nenávist z Trumpových projevů převést v reálné činy. Mnohem větší strach jsem měla z možného vlivu teokratických muslimských diktatur včetně Kataru a Saúdské Arábie na Ameriku Hillary Clintonové,“ shrnula dáma zásadní důvod, proč odevzdala hlas Trumpovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…