Tohle provedl tátovi? Jakub Železný to v sobě neudržel

19.06.2020 7:33

Moderátor veřejnoprávní České televize Jakub Železný si tak trochu na sociální síti utahuje z hnutí Trikolóra. Nebylo by to až tak neobvyklé, kdyby se jeho otec Vladimír Železný nevracel do politiky právě v dresu Trikolóry.

Tohle provedl tátovi? Jakub Železný to v sobě neudržel
Foto: reproČT
Popisek: Jakub Železný - moderátor Události, komentáře

Anketa

Je Nora Fridrichová kvalitní novinářka?

7%
93%
hlasovalo: 27311 lidí
Bývalý ředitel Novy, europoslanec a senátor Vladimír Železný bude za hnutí Trikolóra v podzimních volbách do Senátu kandidovat ve Znojmě, právě zde byl na senátorském post dva roky od roku 2002. Předčasně jej však opustil a nastoupil na pětileté funkční období do Evropského parlamentu.

„Vracím se hlavně kvůli svým dětem, protože mi není lhostejné, v jaké době je s manželkou vychováváme. Není mi jedno, že se současný svět asi zbláznil,“ zdůvodnil svůj návrat do politiky Železný, který by si přál návrat k tradičním hodnotám.

Jakub Železný se proto jako správný syn rozhodl na hnutí Trikolóra posvítit a při hledání na internetu zjistil zajímavé věci, díky kterým se na svém twitteru bavil na účet Klausova hnutí.

„Z čistě osobních důvodů jsem dnes hledal cosi o hnutí @volimtrikoloru, zadal jistá klíčová slova a... zjevil se i e-shop, kde mají stříbrný hliníkový otvírák s logem hnutí. Takto genderově vyvážený otvírák by jistě ocenili i v jiných hnutích/stranách. Mě k tomu víc nenapadá,“ napsal Jakub Železný.

Mnohé svým vtipem pobavil, někteří jej i politovali: „Není to v rodinách jednoduché, že? Ale před vámi smekám a vážím si vás! /ro mne jste vynikající ve svém oboru,“ napsala Iva Fiala

Jiné naopak velmi rozzlobil: „Mně se líbí, jak odpůrci Trikolóry už musí sahat i po otvíráku, aby Klause ml. znemožnili. Ale, kdo je to Trikolóra? To není jen Václav Klaus. Je to i vynikající ekonomka Šichtařová, hodnotově zásadový, vynikající ekon. Petr Mach, nebo bývalý ředitel TV NOVA Železný,“ zdůraznil například Robin Müller.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…