Trumpem to nekončí, věří Klaus

15.11.2016 19:44

Exprezident Václav Klaus na křtu knihy Petra Hájka Smrt ve věži vyjádřil naději, že prezidentské volby v Rakousku vyhraje Norbert Hofer, čímž bude pokračovat nastolený trend Brexitu a volby Trumpa v USA.

Trumpem to nekončí, věří Klaus
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus

Exprezident Václav Klaus oznámil, že se v pátek sejde s rakouským prezidentským kandidátem Norbertem Hoferem. Napodobí tak prezidenta Miloše Zemana, který se sešel s prezidentským kandidátem Norbertem Hoferem před jarními volbami, jež byly nakonec rakouským ústavním soudem označeny ve druhém kole za neplatné. Proto se toto druhé kolo zanedlouho zopakuje.

Klaus na křtu knihy Petra Hájka Smrt ve věži konstatoval, že věří ve vítězství Norberta Hofera, který bude pokračovat v trendu, jenž byl nastartován Brexitem a pokračoval vítězstvím Donalda Trumpa ve Spojených státech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…