Tumáš! Redaktor ČT dostal koblihou. Útočnice utekla a natočila VIDEO

28.04.2020 15:51

Moderátor České televize Tomáš Drahoňovský debatoval na Malostranském náměstí v Praze s komentátorem Hospodářských novin Petrem Honzejkem a s komentátorem serveru Info.cz Petrem Holcem. A najednou mu na obleku zničehonic přistála kobliha. A to zdaleka nebylo všechno. Bylo natočeno zajímavé VIDEO.

Tumáš! Redaktor ČT dostal koblihou. Útočnice utekla a natočila VIDEO
Foto: Repro ČT24
Popisek: Moderátor ČT Tomáš Drahoňovský zasažen koblihou

Anketa

Je pro vás plk. Robert Šlachta důvěryhodnou osobností?

88%
12%
hlasovalo: 16351 lidí
Poslanci debatují o tom, zda prodlouží krizový stav o týden či o tři týdny. Holec konstatoval, že ve Sněmovně budou jednotlivé strany hrát především o své zviditelnění.

„ODS říká, že vláda krizi absolutně nezvládla, všechna opatření, která vyhlásila, tak nefungují, ale pak přijde (předseda poslaneckého klubu ODS) Zbyněk Stanjura a řekne, že většinu opatření, které provedla, tak převzala ‚od nás‘. Takže těžko říct, co si z toho vzít,“ uvedl Holec.

Honzejk konstatoval, že opozice se snaží jednat konstruktivně, ale je logické, že každá stana se snaží získat politické body. Když si měl tipnout, o kolik dní se nouzový stav prodlouží, tipnul si deset dní. „Je to situace, kdy si chce každý něco urvat. Tipuju, že to bude takový krvavý kompromis,“ poznamenal Honzejk

Jenže... – během hovoru Drahoňovského s komentátory přistála na obleku moderátora kobliha.

Drahoňovský to ustál s klidem a na sociální síti Twitter uvedl, že se létajícím pečivem již zabývá policie. Prý ho po něm hodil demonstrant, který horoval za ukončení nouzového stavu.

„Pracovní úraz obleku koblihou z rukou demonstranta proti nouzovému stavu prošetřuje policie,“ napsal moderátor.

Drahoňovský a kobliha

Petr Honzejk Drahoňovského reakci ocenil.„ Moderátor ČT Tomáš Drahoňovský trefen v průběhu přímého vstupu z Malostranského náměstí od demonstranta koblihou. Ustál to skvěle. Na rozdíl ode mě, neb jsem v řevu druhého demonstranta do megafonu nerozuměl, na co se Tomáš ptá a odpovídal od boku zřejmě na něco úplně jiného,“ okomentoval situaci Honzejk.

Drahoňovský a kobliha

O demonstraci referovala také bývalá televizní reportérka Jana Peterková,  která přišla s teorií, že pandemie koronaviru není ničím jiným než globálním spiknutím proti lidstvu. Všechny protesty proti tomuto globálnímu spiknutí jsou prý zamlčovány.

Už v březnu poznamenala, že koronavirovu pandemii považuje jen za zastírací manévr, který má zakrýt invazi muslimů mířících do Evropy.

Ale v jednu chvíli se z Malostranského náměstí vydala na útěk.

„Bacha, jedou sem fízlové, lidi, nechci se nechat znova zatknout,“ prozradila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…