Údajní voliči ČSSD: Pryč se samolibým Sobotkou. Ten stranu nezachrání

03.11.2013 17:25

ČSSD se snaží alespoň navenek působit dojmem jednotné strany, stojící za svým předsedou Bohuslavem Sobotkou. Je však zřejmé, že jednota strany byla nejen posledními událostmi při nejmenším vážně narušena. Do přetlačování mocenských skupin nyní zasáhla i skupina údajných voličů strany, která svou otevřenou výzvou vedení strany hrozí koncem sociální demokracie.

Údajní voliči ČSSD: Pryč se samolibým Sobotkou. Ten stranu nezachrání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Sobotka na mítinku

Někteří údajní voliči ČSSD se obracejí na vedení strany s žádostí, aby čelo strany opustil předseda Bohuslav Sobotka, kterého označují za samolibého. „Nezvolíte-li za předsedu ČSSD zkušeného, vzdělaného, uvážlivého člověka, jakým je například František Bublan, Miroslav Antl, Jiří Rusnok, nebo bojovný a rozhodný Vítězslav Jandák, tak s příštími volbách ČSSD končí,“ je uvedeno ve zmíněné výzvě. Informoval o tom internetový deník Prvnízprávy.cz.

„Zapomeňte na omlazení strany tak, jak to prezentoval Bohuslav Sobotka u Jana Krause a tím urazil tisíce sociálních demokratů a zároveň i nás. Nedáme příště hlas ČSSD, pakliže jí bude vládnout chaoticky vystupující samolibec Sobotka bez životních zkušeností a praxe. Škromacha raději ani neukazujte na obrazovce. Jeho `inteligencí` ztrácíte další body," končí autoři svou výzvu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…