Ukázali tvář osmnáctileté blondýny. Nebrečela. Začala hovořit o třiceti mužích, kteří ji tu noc obklíčili a začali...

10.01.2016 17:01

Jamie Wiseman, fotograf Daily Mail, vyrazil do Německa, aby se na vlastní oči přesvědčil o následcích sexuálních útoků, jež tento stát zasáhly. Podařilo se mu vyfotil osmnáctiletou Michelle, která nejenže odhalila tvář, zároveň popsala, čemu o silvestrovské noci čelila.

Ukázali tvář osmnáctileté blondýny. Nebrečela. Začala hovořit o třiceti mužích, kteří ji tu noc obklíčili a začali...
Foto: wikipedia
Popisek: Německá vlajka.

Bylo jich třicet a mladá Němka o nich s fotografem hovořila jako o rozhněvaných mužích. Nejprve se prý nic nedělo, šlo o skupinku, která se dobře bavila. Následně však začali mít muži, jejichž identitu není s to určit, sexistické poznámky.

Byli prý blíž a blíž, až se ona a její přátelé začali bát. Zprvu mělo jít o okradení. Bála se, ale telefon, ani peněženku dobrovolně odevzdat nechtěla. Skupina desítek mužů ji prý obstoupila a začalo peklo. Osahávání, strhávání oblečení. Někdo prý sahal mezi nohy, jiný na prsa, dalšímu mělo jít jen o cennosti. Michelle se nakonec podařilo utéct a policejní úředníci mluví o "běhu jako o život".

Další snímek známého fotografa přináší rozmazané obličeje několika desítek postav, o nichž mluví jako o migrantech. Podtitulem materiálu, který má přes 21 tisíc sdílení na sociální síti Facebook, není nic o osahávání a útocích, ale rovnou o znásilnění.

V té souvislosti je nutné uvést, že americký NY Post popsal situaci v Evropě pečlivě vybraným termínem Rapefugees. Což je spojení slova znásilnění (rape) a uprchlík (refugee).

Daily Mail se rovněž táže, a to zejména v diskusích, jak bude vypadat situace v létě. "Musíme si uvědomit, že pokud došlo k tolika sexuálním zločinům v zimě, kdy mají ženy kabáty, svetry a další kusy oblečení, jak to bude vypadat v létě?!" 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…