Univerzita Karlova: Babišova kandidátka Janáčková u nás neučí, tato osoba s námi nemá nic společného

29.09.2014 17:11

ParlamentníListy.cz spolu s dalšími médii v pondělí odpoledne oslovila svým stanoviskem Univerzita Karlova. Stručně se vyjádřila ke kandidátce hnutí ANO do Senátu Lauře Janáčkové.

Univerzita Karlova: Babišova kandidátka Janáčková u nás neučí, tato osoba s námi nemá nic společného
Foto: Hans Štembera
Popisek: Laura Janáčková a její publikační činnost

"V souvislosti s mediálním zájmem, který se v posledních dnech objevil okolo osoby kandidátky do Senátu PČR Laury Janáčkové, a na základě množících se dotazů Oddělení komunikace 1. LF UK v Praze sděluje, že dotyčná nehabilitovala na naší fakultě ani s ní nemá uzavřen jakýkoliv zaměstnanecký poměr," uvedla univerzita ve svém prohlášení. 1. LF UK se tedy nebude k její osobě nyní ani v budoucnu vyjadřovat," dodala.

Zajímavé je, že sama Janáčková na svém oficiálním profilu vazbu na 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy doposud má.

Jak naše redakce napsala před několika dny, kolem této kandidátky se množí nejasnosti ohledně jejího vzdělání a také dosavadní praxe. Janáčková se bránila prohlášením, že jde o dehonestující kampaň s cílem poškodit její senátní ambice.

Prohlášení Univerzity Karlovy je v tomto případě zcela výjimečné a ukazuje na prokazatelnou lež Babišovy kandidátky, která ještě v pondělí odpoledne tvrdí, že je "docentkou klinické psychologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy".

Profil Laury Janáčkové, kde o sobě uvádí: "Doc. PhDr. Dr. phil. Laura Janáčková, CSc. je docentkou klinické psychologie 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…