Upálil se, zanechal dopis: V Plzni ho hasili pěti hasicími přístroji

23.11.2022 7:13

Ještě v době vlády Andreje Babiše se před Ministerstvem zdravotnictví ČR zabil asi padesátiletý občan. V závěru října 2022, tedy již za časů vlády Petra Fialy (ODS) spáchal před úřadem vlády sebevraždu další muž. A teď je tu další takový případ. Policistům sloužícím v Plzni se před jednou ze zdejších základních škol otevřel hrůzný pohled na hořícího seniora.

Upálil se, zanechal dopis: V Plzni ho hasili pěti hasicími přístroji
Foto: Screen Krimi Plzeň.cz
Popisek: Policie v akci v Plzni

Plzeňským policistům sloužícím v noci na dnešek se před 20. základní školou v Brojově ulici na Slovanech naskytl hrůzný pohled. Spatřili tu postavu hořícího muže.

Podle serveru Krimi - Plzeň.cz šlo o asi sedmdesátiletého seniora, který doma zanechal dopis na rozloučenou a vydal se na svou poslední cestu ulicemi západočeské metropole.

„Policisté, strážníci a policejní psovod okamžitě k hořícímu muži vyrazili a pokoušeli se ho uhasit pomocí hasicích přístrojů i PET lahví s vodou, přičemž ihned na místo volali záchranáře a hasiče. Muže, který si dle všeho polil hlavu, ramena a přední část těla hořlavinou, se jim v krátké době podařilo uhasit a společně se záchranáři a hasiči zahájili jeho resuscitaci, protože následkem utrpěných zranění zkolaboval. Zasahující o život muže bojovali téměř hodinu, bohužel ale jeho zranění byla velmi vážná a pomoci mu již nebylo možno,“ napsal server.

 

 

Na konci října se stala obdobná smutná událost. Před Úřadem vlády ČR spáchal sebevraždu další občan. Muž narozený v roce 1948 se podle všeho zastřelil. O případu informoval server iDNES.cz.

O rok dříve, tedy ještě v době vlády Andreje Babiše (ANO), spáchal sebevraždu další občan ČR. Tehdy byl o generaci mladší, asi padesátiletý. Zemřel před Ministerstvem zdravotnictví. O případu informoval mimo jiné i server Seznam Zprávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

V závěru října 2022, tedy již za časů vlády Petra Fialy (ODS), Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseVitek106 , 23.11.2022 11:21:37
spáchal před úřadem vlády sebevraždu další muž. A teď je tu další takový případ, kdy se v Plzni před jednou ze zdejších základních škol, upálil sedmdesátiletý senior. - WWWWWWWWWW - Toto je důsledek vládnutí Fialova žumpálního pětihnusu a pokud tento pětihnus bude dál lidem všechno zdražovat, tak takových sebevražd bude přibývat, protože hladný a promrzlý člověk, který díky almužnám za celoživotní dřinu, kterým Fialův pětihnus ironicky říká důchod nemá ani na zaplacení předraženého nájmu, o energiích ani nemluvě, už víc možností na další život nemá, a pod mosty už mnoho volných míst také není. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hlavně, že sami sobě zvedají už tak nehorázně nemorální statisícové platy o další desetitisíce. Na to se přece dostatek milionů musí vždycky najít, i kdyby měl národ třeba vychcípat. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A řešení??? PŘEVRAT a to nejen jakýsi sametový onucák, ale pořádný "ocelový smeták" a to pětihnusné svinstvo sedící ve Strakovce vymést tam kam patří a to na hnojiště dějin. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|  7 |  0

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…