Urážky Zemana: „Kdyby tohle řekli o Havlovi, umlátili by je“

12.10.2021 11:13 | Ze sítí

Někdejší ministryně pro lidská práva za Zelené Džamila Stehlíková se zaradovala nad výsledky sněmovních voleb. Počítá s tím, že noví poslanci brzy zbaví úřadu prezidenta republiky Miloše Zemana. Bez ohledu na to, „kdy bude vytažen ze zásuvky“. Jenže netrvalo dlouho a co Džamila Stehlíková zasela, také sklidila. „Co je to za člověka?“ zeptal se končící ministr pro životné prostředí Richard Brabec. A to byl teprve začátek...

Urážky Zemana: „Kdyby tohle řekli o Havlovi, umlátili by je“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Džamila Stehlíková

Bývalá ministryně pro lidská práva Džamila Stehlíková má za to, že si ve volbách 2021 Česko zopakovalo Sametovou revoluci. A teď podle ní přijde ještě konec Miloše Zemana.

 „Volby 2021 je druhá sametová revoluce. Žijeme v jiné, svobodné republice. Je jedno, kdo, jak a proč volil SPOLU nebo PirSTAN, dokázali jsme to! Pohřbili jsme Zemanovu éru. Za pár dnů parlament aktivuje čl. 66 a odvolá prezidenta bez ohledu na to, kdy proběhne vytažení ze zásuvky,“ napsala Stehlíková na Twitteru.

Džamila Stehlíková promluvila

A dostala pár pořádných slovních ran.

Ozval se např. končící ministr pro životní prostředí Richard Brabec (ANO). „Proboha, co jste za člověka a z jaké planety, že tohle můžete napsat?? Fuj!“ zahřměl ministr.

A po chvíli přišla další rána. „Zeman není můj prezident, ale Vy jste, madam, dobytek,“ nebrala si servítky paní Iva.

Džamila Stehlíková promluvila

„Promiňte, ale že více než 1,5 miliónu voličů nebude mít žádný vliv na vládu, mi moc demokratické nepřijde. V podstatě tu bude vláda vzdělaných a dobře vydělávajících elit z měst, zatímco ostatní jen ponesou důsledky. Za nejpozději 4 roky uvidíme, jak moc se to osvědčí,“ dodal další z diskutérů v narážce na výsledek voleb, při nichž propadly hlasy voličů komunistů, ČSSD, Přísahy i uskupení Trikolora - Svobodní - Soukromníci.

Džamila Stehlíková promluvila

V diskusi také zaznělo, že prezident možná umírá a zaslouží si úctu.

„Hergot, vy jste hustá. Chápu to a rozumím tomu, ale on asi opravdu právě umírá. Ten člověk byl pro mě ztělesněním zla. Přesto a právě proto prosím, aby Bůh byl milostiv k jeho duši. Každý člověk si zaslouží Jeho pozornost,“ napsal pal Ladislav Žalio.

Džamila Stehlíková promluvila

Poslední ránu Stehlíkové zasadil publicista Lukáš Lhoťan.

„Kdyby si tohle někdo kdysi dovolil napsat o Havlovi, tak by ho umlátili. Ale protože je to o Zemanovi, tak je to pro ‚pravdu a lásku‘ OK. Ta paní je obyčejná žumpa. Hnus, jak se najednou projevují tihle sluníčkáři a vítači. Kážou o morálce, a přitom jsou horší jak Zeman," napsal aktivista a velký kritik islámu Lukáš Lhoťan,

Džamila Stehlíková promluvila

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…