Už ani ne v Řitce. Politolog napsal, kde je podle něj ODS

17.09.2014 16:56

Politolog Pavel Kopecký se na svém blogu na serveru Aktuálně.cz zabývá stavem, ve kterém se nachází ODS, kdysi nejsilnější česká politická strana. A dochází k závěru, který pro členy a příznivce této strany není zrovna lichotivý.

Už ani ne v Řitce. Politolog napsal, kde je podle něj ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

V úvodu si bere na paškál předvolební videoklip, v němž se objevuje narážka na obec Řitka. „Bezduché, nenápadité, nadto pohněvavší starostu inkriminované dědiny v okrese Praha-západ,” ohodnotil předvolební stranické dílko politolog s tím, že modří „fialovci“ jsou zřejmě horší než Yo Yo Band, který bezprostřední srovnání se zadní částí lidského těla vynechal.

Nit nenechává Kopecký suchou ani na stranickém šéfovi, jehož hlas označil jako „unylý”. Petr Fiala je prý „pedagog a obratný úředník, nic víc”. Úplně také postrádá politické charisma a nemá co nabídnout.

„Ve vlastní partaji nové myšlenkové bohatství nenajde a ani spříznění 'modří bolševici' v akademické sféře mu krom vážně míněných frází o 'vynoření se a nadechnutí' také nepomohli,” podotýká uštěpačně Kopecký.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …