V Teplicích začal AniFest, politici jsou na něj hrdí

27.04.2012 13:02

11. ročník festivalu animovaných filmů AniFest 2012 v Teplicích slavnostně odstartoval svůj několikadenní program. Diváci a návštěvníci mohou využít projekce, dílny i výstavy. Na výběr je toho podle organizátorů požehnaně. Akce se koná pod záštitou hejtmanky Jany Vaňhové a za podpory Ústeckého kraje.

V Teplicích začal AniFest, politici jsou na něj hrdí
Foto: red
Popisek: Anifest 2012

"Jsme moc hrdí, že se mezinárodní festival animovaných filmů přestěhoval k nám a my se už počtvrté můžeme seznámit s těmi nejlepšími v oblasti tvorby, která je blízká především dětem, ale své fanoušky má i mezi dospělými. Ano, je to tak, řada z nás říká, že se na animované filmy dívá kvůli dětem, ale sama moc dobře vím, že je to často jen výmluva,“ řekla naší redakci k festivalu hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová.

Letošní ročník je spojen s významnou osobností animovaného filmu - s Jiřím Trnkou, kterému je věnována výstava v teplickém muzeu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…