VIDEO Autor písně „Ruskej šváb“: Snad se na mě nebude pan prezident zlobit, když odtajním...

30.01.2017 17:25

Hudebník Quido MC si nedá pokoj. Vymyslel novou písničku, se kterou se strefuje do prezidenta republiky Miloše Zemana. Tentokrát si vzal na mušku prezidentovo panictví. Při troše pátrání bychom mohli tento Zemanův zážitek spojit i s Václavem Klausem nebo Jiřím Ovčáčkem, doplňuje v nadsázce hudebník.

VIDEO Autor písně „Ruskej šváb“: Snad se na mě nebude pan prezident zlobit, když odtajním...
Foto: archiv
Popisek: Prezident Zeman v Plané

Při návštěvě Plzeňského kraje prozradil Miloš Zeman, že v jednom ze zdejších penzionů přišel před mnoha lety o své panictví. Vzpomínal přitom na ženu, se kterou to prožíval, a byl asi trochu překvapený, když mu tato dáma poslala květinu. Quido MC si s notnou mírou nadsázky klade otázku, co to asi bylo za dámu.

„Když jste odtajnil fascinující okamžik vaší minulosti, kdy jste jako, myslím, šesta-, možná sedmatřicetiletý přišel o panictví. Samozřejmě, celý národ si klade otázku, kdo je ta šťastná. Kdo je ta žena, která měla tu čest,“ ptá se na videu dostupném na serveru YouTube.

S humorem sobě vlastním dodává, že to podle havlistů mohla být nějaká žena z blázince a podle členů homosexuální komunity srocené kolem bývalého velvyslance USA Andrewa Schapira to mohl být i exprezident Václav Klaus. Quido MC to ale označuje za zlomyslné fámy, které šíří Zemanovi odpůrci. Hudebník se prý z diplomatických zdrojů jedné nejmenované ambasády dozvěděl, že Miloš Zeman prožil první krásné chvíle sexuální rozkoše s pověstnou „Ženou za pultem“.  

Aby to prokázal, přiložil hudebník k videu i patřičně upravenou fotografii. Nabídl také odpověď na otázku, kdo vlastně zařídil předání květiny od potěšené ženy panu prezidentovi. Přece syn! Podle hudebníka to není nikdo jiný než současný hradní mluvčí Jiří Ovčáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…