VIDEO Herečka, jo? Jan Kraus zesměšnil Piráta Michálka před celým národem

07.03.2019 17:32

Prostitutky, herečky, spisovatelky a právničky v jedné partě. Bavič Jan Kraus si tropil žerty z pirátského návrhu na legalizaci prostituce.

VIDEO Herečka, jo? Jan Kraus zesměšnil Piráta Michálka před celým národem
Foto: Piráti
Popisek: Jakub Michálek

Piráti přišli s návrhem zlegalizovat prostituci. Předseda poslaneckého klubu této strany Jakub Michálek v rozhovoru pro internetovou televizi XTV s Lubošem Xaverem Veselým prohlásil, že by prostitutky měly obdobné postavení jako herečky. Když to uslyšel bavič Jan Kraus, přidal k tématu pár poznámek.

Předseda poslaneckého klubu Pirátů Jakub Michálek v rozhovoru s Lubošem Xaverem Veselým vysvětloval, jak by si představoval legalizaci prostituce v České republice. Dámy, které vykonávají nejstarší řemeslo na světě, by prý získaly podobné postavení jako herečky.

„My bychom počítali s tím, že by (prostitutky) mohly být ve stejném režimu, jako jsou herečky,“ poznamenal Michálek. A na tuto notu Kraus naskočil. „Pro mě jako pro muže, kterej žil jenom s herečkama, je to něčím bolestný, ale nic proti tomu, protože ve stejným režimu jsou spisovatelé, taky právníci a taky řada jinejch profesí. A panu Michálkovi se to nějak spojuje – prostitutka a herečka,“ smál se Kraus.

A připomněl národu, že před rokem obletěla Česko zpráva, že i jedna z členek Pirátů natočila lehké porno, na kterém si hrála sama se sebou. O masturbující Pirátce informoval server ParlamentníListy.cz.

Na videu, které trvá zhruba minutu, se dívka svlékne a užívá si sama se sebou. Na tom by jistě nebylo nic zvláštního, pokud by podle našeho zdroje nešlo o členku Pirátů a zároveň partnerku poslance Michálka Michaelu Krausovou, psali jsme v září 2018.

„On (Michálek) je velkorysej, protože jeho partnerka, jak vidíte, se věnovala takovýmu herectví, který je přinejmenším zvláštní, čili mu nelze upřít, že v tom je trošku volnomyšlenkář,“ rýpl si do Michálka Kraus.  

Sama Michaela Krausová se k této otázce navíc postavila čelem a nevyhýbavě.

„V Pirátské straně aktivně působím osm let. O této nerozvážnosti z mládí vědí moji kolegové od počátku. Neudělala jsem ale nic nelegálního. K podobnému kroku se může uchýlit kdokoliv, ať už z důvodu finanční tísně nebo prostě jen z důvodu pubertálního objevování světa, což byl můj případ,“ řekla zcela otevřeně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…