VIDEO Pamatujete, jak Pavel Novotný napráskal rodinu za poslech Ortelu? Zde je pokračování

23.03.2017 14:05

Bulvární novinář, podnikatel a profesionální hráč pokeru Pavel Novotný se na serveru Stream.cz vyjádřil ke kauze rodiny, na niž veřejně upozornil a zároveň ji „napráskal“ orgánům zodpovědným za péči o dítě. Rodina se v jeho očích „provinila“ tím, že umístila na server YouTube video, na němž s nezletilým synem zpívá píseň Mešita kontroverzní vlastenecké skupiny Ortel. Rodiče dítěte nyní od Novotného požadují odškodnění.

VIDEO Pamatujete, jak Pavel Novotný napráskal rodinu za poslech Ortelu? Zde je pokračování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Ta kauza se vyvíjí legračně, protože mně pohrozil žalobou jejich právník. Nikdo nikdy mně ještě žalobou nehrozil, tak jsem se rozsypal,“ řekl ironicky Novotný.

Podle jeho slov po něm chtěli sto tisíc korun a omluvu za to, že zveřejnil telefonní číslo rasistické rodinky a řekl o nich, že jsou oba debilové a špatní rodiče. „Na tom trvám doteď. Já jsem samozřejmě sto tisíc nezaplatil a poslal jsem jim e-mail, že ani hovno a že chci žalobu,“ řekl rázně.

Video najdete ZDE.

A ještě „přitopil pod kotlem“. Dítěte je mu totiž líto. „Z dítěte vyroste bílý rasistický debil, jako vyrostl z jeho rodičů – bílí rasističtí debilové. Bude vychováván k nenávisti a xenofobii, bude tak vychovávat svoje další děti, bude dělit lidi na černé a bílé, ne na dobré a špatné,“ zmínil. A závěrem dodal: „Stále trvám na tom, že kdyby jej vychovávali dva homosexuálové, vyroste z něj objektivně lepší člověk.“

„Budu se soudit s rodinou z fiatu Multipla, co týrá dítě Ortelem. Mám jim poslat sto tisíc a omluvit se? ANI TU PÍČU,“ napsal již v minulosti s úsměvem Novotný. Podle něj svým příběhem alespoň upozorní na příběh toho dítěte, jež vyrve z náruče tupých lidí a docílí plošného zákazu týrání dětí tímto žánrem. 

„Bude to krásný střet dvou kultur. Boj o to, zda mám právo zařvat, že Karel je debil a když veřejně pověsí tento debil týrání svého dítěte (pouští mu v Multiple píseň Ortela a dítě ji s rodiči zpívá, aniž tuší, že zpívá s debilem za volantem i v kazetofonu), nebo nemám,“ poukazuje na rodinu jedoucí ve Fiatu Multipla. „Nechci multi-kulti svět,“ zpívá se v písni. „Pro Alláhovu slávu uříznou ti hlavu,“ ukazuje pak při zpěvu malý kluk i symbol stínání hlavy.

„To bude keců, až budu chtít to nebohé robě svědčit. Dokážu, že neví, že tatínek Karel je debil a Ortel je taky debil,“ uzavřel se slovy, že celou kauzu je připraven táhnout až k Nejvyššímu soudu. 

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Jak pak podotkl v diskuzi, on sám celou soudní při nevyhecoval. „Já se budu bránit,“ uvedl s tím, že až to bude „úplně v prdeli“ na odvolačce v kraji, tak dostane Tourettův syndrom. „A jsou na dva roky v prdeli,“ dodal se slovy, že si dělá legraci. Věří však, že soudní při vyhraje.

Na sociální síti se pak Novotný podělil také o SMS, kterou rodině napsal.

A přiložil také požadavky od rodiny, jež chce po Novotném za celou kauzu omluvu. „Jak si tam diktují ‚s pozdravem‘... to přehnali,“ napsal k tomu jízlivě.

Celý příspěvek Pavla Novotného:

Budu se soudit s rodinou z fiatu Multipla, co týrá dítě Ortelem:-) Mám jim poslat sto tisíc a omluvit se? ANI TU PÍČU:-)

Anketa

Zaznamenali jste zdražení potravin?

3%
hlasovalo: 6971 lidí


Když nic, upozorním na příběh toho děcka, vyrvu ho z náruče těch tupých lidí a docílím plošného zákazu týrání dětí tímto žánrem...

Bude to krásný střet dvou kultur. Boj o to, zda mám právo zařvat, že Karel je debil a když veřejně pověsí tento debil týrání svého dítěte (pouští mu v Multiple písen Ortela a dítě jí s rodiči zpívá aniž tuší, že zpívá s debilem z volantem i v kazetofonu), nebo nemám. 

Je Karel Vetchým, či jsem vlastně Vetchým já?

To bude keců až budu chtít to nebohé robě svědčit. Dokážu, že neví, že tatínek Karel je debil a Ortel je taky debil.

Těm zkušenějším z vás nemusím říkat, že to hodlám táhnout až k Nejvyšímu soudu:-)

PS: Před tím soudem budou každé stání demonstrovat Orteláci, doufám, že s vámi mohu počítat! 
Michael Skřivan ty se převlíkneš za Orteláka a infiltruješ se mezi ně, tywe u Feriho ještě nevím... 

GL to me

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…