VIDEO Pavel Novotný si nedá pokoj. Podívejte se, co provedl tentokrát

04.11.2018 16:16

O občanském demokratovi Pavlu Novotném, jenž uspěl v komunálních volbách natolik, že se stane starostou městské části Řeporyje, se toho napsalo už hodně. Veřejnost upoutal např. svým holým pozadím, které vystrčil na fotografa. Podívejte se sami, co má na triku teď.

VIDEO Pavel Novotný si nedá pokoj. Podívejte se, co provedl tentokrát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Pavel Novotný rád vyslovuje provokativní názory, kterými na sebe poutá pozornost. V rozhovoru pro internetovou televizi DVTV prohlásil, že on sám je v podstatě vítač uprchlíků, zatímco poslanec ODS Václav Klaus mladší je tak trochu „nácek“.

Tentokrát na sebe upoutal pozornost jinak. Zahrál si „typického Čecháčka“ v hudebním klipu skupiny Tři sestry. Takový typický český turista se při cestě v sandálech s bílými ponožkami na nohách prochází lesem pod slovenskými Tatrami a tváří se při tom tak kysele, jako by snědl čtyři citróny najednou. „Jsem český turista v Tatrách, v bílých ponožkách mé tělo chátrá,“ doprovází kyselý výraz politika zpěv. Společnost mu dělá dáma, která do Vysokých Tater vyrazila na jehlových podpatcích.  

V jednu chvíli všechno skončí karambolem. Novotného převáží batoh plný bůčku a paštik a nový starosta pražské městské části se vyděšeně řítí k zemi vstříc kamenům. „Jsem český turista v Tatrách, horská služba po mě pátrá,“ doprovází ho zpěv.

Než horská služba „typického Čecháčka“ najde, v Tatrách se setmí, Novotný se ještě stihne poprat s medvědem a pak už jen odřený s láhví piva v ruce čeká na záchranáře, se kterými se poté podělí o několik „lahváčů“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…