Presstituti! Vás vyhodili z SPD! To byla síla: Jaromír Soukup pozval Slušné lidi, Romana Mácu či ,,smazanou" Evu Hrindovou. VIDEO zde

06.09.2018 12:26

Středeční večer přinesl na TV Barrandov pořad Jaromír Soukup LIVE. „Nemám problém jít s kůží na trh," sdělil Soukup k tomu, že v jeho pořadech budou mít prostor všichni. Mimo jiné přivítal neúspěšného kandidáta na prezidenta Jiřího Hynka, novináře Jana Kopala, šéfredaktorku webu Naštvané matky Evu Hrindovou. Nechyběl ani bloger a analytik Roman Máca, expert na zemědělství František Havlát, novinář Parlamentních listů Radim Panenka a komunální politička Monika Doležalová.

Presstituti! Vás vyhodili z SPD! To byla síla: Jaromír Soukup pozval Slušné lidi, Romana Mácu či ,,smazanou" Evu Hrindovou. VIDEO zde
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Roman Máca (vlevo) v show TV Barrandov Jaromír Soukup LIVE

Hosty pořadu byli také pozvaní návštěvníci. A tématem byla mimo jiné migrace. 

„Nelegální migranti porušují zákony a přichází sem v rozporu s evropskými předpisy," spustil Hynek, jenž by si přál, aby jeho děti žily v bezpečné zemi. „Proto jsem vstoupil do politiky, abych se na to nemusel dívat. Migrační politiku Evropy považuju za něco, co Evropu ohrožuje," sdělil mimo jiné.

Hrindová se pak rozhovořila o pozitivní migraci, kdy podle ní se USA například snaží menšiny zvýhodňovat. „Pokud by se pozitivní diskriminace přestala dělat, spousta migrantů by se vrátila domů. Abychom toto mohli začít dělat, musíme zvolit politiky, kteří k tomu budou mít odvahu," dodala Hrindová. 

Anketa

Věříte Andreji Babišovi, když říká, že nepřipustí příchod ani jednoho nelegálního migranta do ČR?

57%
hlasovalo: 15255 lidí

Své pak řekl i Kopal, který považuje migrační krizi za bezpečnostní a zdravotnické riziko. „Naše mediální galerka, presstituti, evropské pornohodnoty a jiné na to nahlížejí úplně jinak. Člověk má pocit, že k nám proudí vysokoškoláci, kvalitní doktoři, ale realita je jiná," sdělil Kopal a strefil se do Mácy. „Pan Kopal je vůči mně zaujat a asi se mi chce mstít," sdělil Máca. „Představte si, že SPD pana Kopala vyhodila," poukázal pak na minulost Kopala Máca, který je považován za experta na dezinformace.

Máca pak hovořil také o neziskových organizacích. „Pokud se nějaká taková organizace účastní nějaké trestné činnosti, nesouhlasím s tím," zdůraznil však v souvislosti s organizacemi převážejícími migranty Máca. 

Následně vystoupila i žena z publika, která se domnívá, že v Česku funguje obchod s dětmi. Další muž z publika pak navrhl, že by migranti měli pracovat ve svých rodných zemích. „Mně právě vadí, že většina z migrantů nechce pracovat," podotkl Soukup.

„Islám není víra, to je politická ideologie. A pokud to nebudeme říkat, tak se nikam nedostaneme. My Evropu nedobydeme zbraněmi, ale my Evropu dobydeme dětmi," podotkla politička Doležalová, která sama má šest dětí. Ona sama by migrantům pomáhala v místě jejich bydliště. „Islám je právní systém, to, že sem lidé přicházejí, nese sem velmi výrazné právní konflikty," poukázal následně muž z publika na rituální porážky i mnohoženství. Muž byl stejně jako Doležalová členem brněnských Slušných lidí. 

„Ty neziskovky, které sem vozí migranty, bych označil jako politické neziskovky. Ty sledují politické cíle," hovořil pak ještě o neziskových organizacích Panenka. 

Soukup pak za potlesku přítomných připomněl to, že jej rozčiluje srovnání migrační krize s odchodem Čechoslováků v roce 1968. „Lidé chtěli například ve druhé světové válce vybojovat svobodu. Odcházeli proto, aby se se zbraní v ruce vrátili. Ale to, co dnes odchází, jsou lidé, kteří se vykašlali na své blízké," rozčílil se pak Hynek.

Panenka pak zdůraznil, že v Česku nemáme ještě nelegální migranty. „Měli bychom se ptát, jak je možné, že Evropská unie jako celek nebyla schopná za tři roky vyřešit obranu svých hranic," poukázal však Panenka na aktuální problém. 

Hrindová si pak myslí, že bychom měli nechat migranty být. „Ať si své problémy vyřeší sami. Těžko odhadneme tu míru pomoci," míní. Havlát však oponoval, že by se vskutku mělo migrantům pomoci v místech jejich bydliště. 

Dalším tématem byla pak také korupce. Hynek mimo jiné poznamenal, že nevěří Transparency International. „Boj proti korupci se zvrhnul. Ono se nenakupuje, ono se nepořizuje," podotkl kriticky Hynek. Kopal se následně rozhovořil o tom, že ministr financí Alois Rašín říkával, že služba vlasti se neplatí. Dnešní politici jsou však podle něj velmi výrazně placeni. 

„Korupce zmizí, nebo se zmenší, zmenší-li se objem přerozdělovaných peněz," zmínila pak Hrindová, jejíž stránku Naštvané matky smazal Facebook z důvodu šíření nenávisti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…