VIDEO S uprchlíky vám to moc nejde. Zaorálek se ve frontě na pivo obul do Italů

22.07.2017 19:55

Volební lídr ČSSD a ministr zahraničí Lubomír Zaorálek se prý učí pracovat se sociálními sítěmi a není to prý pro něj ani trochu jednoduché, protože má rozřezanou dáseň. Posléze vzkázal Italům, že jim to s řešením migrační krize moc nejde.

VIDEO S uprchlíky vám to moc nejde. Zaorálek se ve frontě na pivo obul do Italů
Foto: Daniela Černá
Popisek: Lubomír Zaorálek

„Stojím ve frontě na pivo na Colours of Ostrava a chtěl bych se pokusit o bilanci týdne, což bych chtěl teď dělat častěji, protože se učím pracovat se sociálními sítěmi a s médii,“ oznámil Zaorálek hned na úvod svého asi 100 vteřin trvajícího okénka z Colours of Ostrava na sociální síti Facebook.

Pracovat s médii a se sociálními sítěmi, to prý není jednoduché. Zvlášť když teď má rozřezanou dáseň. Tu mu rozřezal zubař. Volební lídr se přesto chtěl pokusit o natočení krátkého videa, protože uplynulý týden byl podle jeho názoru velmi nabitý na události a zaslouží si určité ohlédnutí.

„V pondělí jsem byl v Bruselu na jednání ministrů zahraničí kolem migrace. Tam jsme vyslechli Italy, proč jim to moc nejde a shodli jsme se na tom, že se potřebujeme ukotvit u libyjských břehů a udělat hodně práce pro to, abychom přeťali tu chobotnici, lidí, kteří dnes obchodují s lidma a dostávají je na Středozemní moře,“ prohlásil Zaorálek.

Na Colours of Ostrava se prý těší ještě na koncert Midnight Oil a na Petera Garretta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…