VIDEO „Ty debile!“ Britským policistům při kontrole podezřelé osoby ujely nervy a vytáhli obušky

31.07.2017 20:48

Server britského deníku The Sun uveřejnil video, na němž jsou k vidění policisté oblečení v civilu, jak kontrolují člověka, v jehož voze se nešla marihuana. Když se další občan prověřovaného muže zastal, policistům ujely nervy a začaly se dít věci.

VIDEO „Ty debile!“ Britským policistům při kontrole podezřelé osoby ujely nervy a vytáhli obušky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Velké Británie

Britští policisté oblečení v civilu v Birminghamu prověřovali občana a našli v jeho voze marihuanu. Řidič se bránil, že droga není jeho. Když se řidiče další občané zastali, začalo houstnout napětí. Strážci zákona se s lidmi pustili do slovní potyčky, při které padala slova jako „Ty debile! Ty hňupe!“

Slovní útoky ale přešly i v útoky fyzické. Policisté vytáhli obušky, jeden z občanů dostal ránu, která ho složila k zemi. Další lidé už se raději drželi od policistů dál. Jen na strážce zákona křičeli „Nechte ho na pokoji“. Lidé si také počínání policistů nahráli na mobilní telefony a záběry se rozletěly po internetu takřka rychlostí blesku.

Policisté teď počínání svých kolegů během zatýkacího procesu prověřují. Dokud nebude celý incident prověřen, budou policisté zachycení na videu staženi z ulic a přeřazeni na jinou práci.

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…