Vakcína a Viktor Kožený. Koluje VIDEO

09.12.2021 10:11 | Ze sítí

Investor Radovan Vávra zhodnotil vládní kampaň na podporu očkování, Jeho hodnocení si vláda Andreje Babiše (ANO) za rámeček nedá. Vávra má za to, že tuhle kampaň vymyslel šílenec. Kabinet by podle něj udělal lépe, kdyby nechal vymyslet něco podobného, jako byla reklama Na Harvardské fondy s Viktorem Koženým a jistotou desetinásobku. Jenže přišla reakce, se kterou možná nepočítal.

Vakcína a Viktor Kožený. Koluje VIDEO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představení očkovacího autobusu hlavního města Prahy před budovou magistrátu

Vláda Andreje Babiš sice spustila kampaň na podporu očkování, ale někteří odborníci říkají, že je to kampaň nepovedená,jednak tím, že si jí lidé často vůbec nevšimli a jednak tím, že děsivé obrázky z JIP s pacienty s covidem řadu seniorů jen přiměje zabarikádovat se doma, alek očkování je to nepohne.

Anketa

Musíte v posledních týdnech šetřit na jídle?

65%
11%
hlasovalo: 39583 lidí

Investor Radovan Vávra ve vyjádření pro CNN Prima News vládní kampaň na podporu očkování ani trochu nešetřil.

„Ta kampaň je úplně otřesná a je úplně špatně. Já si myslím, že polovina těch důchodců si myslí, že takhle dopadnou ti, kteří dostanou covid. Vůbec si ti lidé nepropojí, že je to o očkování, oni sde jenom vyděsí, schovjí se doma a neotevřou ani poošťačce. Prostě ten, kdo tohle vymyslel, byl úplnej šílenec a o marketingu nic neví.

„Historicky nejúspěšnější první kampaň byla kampaň Harvardských fondů Viktora Koženého. A jak vypadala? Radostní, krásní nasmátí lidé, zvony a všichni budete bohatí. Tak pro Krista, takhle se měla dělat pozitivní kampaň k očkování. Ikony tohohle národa, Jágr a já nevím kdo, měli být každý den v televizi a říkat, konečně tu vakcínu máme, podívejte, já jsem si to dfal, dejte si to taky,“ pokračoval Vávra.

Nakonec vystavil politikům tvrdé vysvědčení.

„To, co tahle země předvedla za poslední dva roky je jedna chyba za druhou a je mi z toho fakt zle.“

Ale šéfredaktor servweu Voxpot.cz Vávru na Twitteru uzemnil.

„Vávra by chtěl, aby reklama na očkování vypadala jak reklama na Harvardské fondy. Ten člověk je neskutečný retro. Poslední dobou mám pocit, že se objevuje v médiích tak o 1990 - 1999% víc, než by měl,“ napsal Boháč.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…