Véčkařka Kočí Paroubkovi: Jen kdybyste se svlékl vy...

08.06.2010 19:30

Mezi poslankyní Věcí veřejných Kristýnou Kočí a bývalým šéfem ČSSD Jiřím Paroubkem létají ostrá slova. Poté, co se Paroubek na sociální síti Facebook ironicky vyjádřil na konto mladé vyjednavačky o budoucí vládě, mu ona prostřednictvím ParlamentníchListů.cz vzkázala své.

Véčkařka Kočí Paroubkovi: Jen kdybyste se svlékl vy...

"Jsou mladí a krásní (i ve spodním prádle). Ve volbách potírali "dynosaury", jak napsala jejich poslankyně K. Kočí. Pochopitelně tím "dynosaurem" myslela tato nadějná poslankyně, budoucí politoložka a současná vyjednavačka vládního programu mě," uvedl v pondělí na svém oficiálním profilu na Facebooku Jiří Paroubek. V krátkém komentáři o Kočí mimo jiné napsal, že by si měla zdokonalit svůj pravopis a také politické zásady. 

"Naše milá, nadějná, mladá "dynosaurka" má ještě velké rezervy v pravopisu. Dovoluji si však tvrdit, že VV stejným způsobem, jako přistupuje slečna Kočí k tomuto klíčovému slovu politického slovníku VV, budou přistupovat také ke svému volebnímu programu. Vykastrují jej velice rychle."

Šest političek Věcí veřejných, mezi nimi také Kristýna Kočí, nafotilo již v dubnu odvážný kalendář, jehož dražba vynesla 165 tisíc pro nadaci Chantal Poullain.

"Pokud pan Paroubek naráží na spodní prádlo v tomto duchu, ráda bych řekla, že pokud by se svlékl on, jeho voliči by jistě utekli. Kalendář, o kterém je řeč, posloužil jako charitativní záležitost," vzkázala Kočí Paroubkovi.

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

14:47 Takže je to pravda. Studentská pečeť už opravdu stojí tolik

Studentská pečeť za 104,90? Je to pravda. Tolik už stojí čokoláda, která ještě loni byla pod stovku.…