Velice tvrdý útok na Schwarzenberga za jeho projev za hranicemi: Nacisté chtěli náš národ poněmčit, on ho chce poevropštit, vlastně tedy také vyhladit

18.12.2015 17:31

Publicista, analytik a bývalý muslim Lukáš Lhoťan se ve svém příspěvku na ParlamentníchListech.cz opřel do Karla Schwarzenberga. Ten totiž nedávno pronesl, že pomalu dochází ke vzniku „evropského lidu“. Podle Lhoťana však společně s ním zanikne český národ.

Velice tvrdý útok na Schwarzenberga za jeho projev za hranicemi: Nacisté chtěli náš národ poněmčit, on ho chce poevropštit, vlastně tedy také vyhladit
Foto: Archiv Lukáše Lhoťana
Popisek: Lukáš Lhoťan

„Karel Schwarzenberg doslovně řekl, že Češi a Němci tu spolubojují za demokracii a pomalu vzniká to, co různí politici u nás popírali. Pomalu vzniká evropský lid, kde není tak zajímavé, kdo je Čech a kdo Němec, ale jaká máme stanoviska,“ citoval Lhoťan projev bývalého ministra zahraničí, který promluvil na „demonstraci podporovatelů masové imigrace a přílivu muslimských uprchlíků/imigrantů“.

Lhoťan přisuzuje Schwarzenbergovi „vizi likvidace našeho národa“, kterou vidí v jeho podpoře imigrace. „Pokud někdo organizuje demonstraci proti odpůrcům islamizace a masové imigrace, dává tím najevo jediné, že tuto islamizaci a masovou imigraci podporuje.“ Z toho Lhoťan vyvozuje Schwarzenbergův postoj.

„Na to, že Karel Schwarzenberg nepovažuje odpor k islamizaci a masové imigraci lidí z jiných hodnotových kultur za demokratické a označuje to za projev fašismu, už jsem zvyklý,“ píše Lhoťan a dodává, že Schwarzenberg není jediným konzervativním aristokratem, jenž „zastává marxistické postoje“.

Horší podle něj je skutečnost, že neomarxisté a konzervativci vidí masovou imigraci „jako nástroj destrukce národních států a prostředek, jak skrze zničení evropských národů vybudovat jeden evropský lid, tzv. führernation“.

Na závěr uznává, že možná je pravda, že někteří odpůrci islamizace a migrace jednají jako fašisté, Schwarzenberga však považuje rovnou za nacistu. „Náš národ chtěli nacisté poněmčit, a tak ho vyhladit, a Karel Schwarzenberg ho chce poevropštit, a vlastně ho také tak vyhladit,“ píše Lhoťan. V článku je pak ještě několik fotografií, jež dokazují Schwarzenbergovy údajné kladné vztahy k islámu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…