Věřili jsme, že na venkově je naše rodina v bezpečí... Konvička našel na svých vratech něco pověšené

01.09.2015 17:10

Martin Konvička, předseda hnutí Blok proti Islámu, dnes vydal tiskovou zprávu, ve které reagoval na útok na jeho osobu v domáckém prostředí jeho „rekreační chalupy“. Někdo mu na vrátka pověsil obrázek přeškrtnuté konve. Ač byla jeho manželka „šokovaná“ a „vylekaná“, Konvičku to rozhodně nezastaví.

Věřili jsme, že na venkově je naše rodina v bezpečí... Konvička našel na svých vratech něco pověšené
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

„Dnes v dopoledních hodinách šokoval mou manželku symbol s přeškrtnutou zahradní konvičkou – symbol agresivních podporovatelů neřízené migrace, potažmo islamizace naší země,“ říká Konvička v tiskové zprávě, kterou rozeslal médiím a uveřejnil i na svém profilu na Facebooku.

U obrázku, který měl Konvička přibitý na vrátkách chalupy, byl i text: „Hele, Martine, nechceš se na to vykašlat? Motýli tě potřebují více než naše vlast.“ Paní Konvičková se jala volat policii, která se k situaci vyjádřila, že jde nanejvýš o „přestupek proti občanskému soužití“. Vzhledem ke Konvičkově veřejnému působení se však do vyšetřování zapojili i specialisté „na boj s politickým extremismem“.

Konvička připomíná, že to může vypadat jako vtip, ale že přece „všichni víme, čeho jsou podporovatelé islámu schopni“. A přípomíná, jak nizozemského politika Pima Fortuyna zabil „ultralevičácký zastánce bezbřehé tolerance“.

„Už dříve jsem byl cílem elektronické šikany, kterou rovněž musela vyšetřovat policie,“ tvrdí Konvička, podle kterého jde o stalking s cílem jej zastrašit a umlčet. „Manželku to skutečně vylekalo, věřili jsme, že na venkově je naše rodina v bezpečí. Pokud se ale pachatelé domnívají, že to nenásilný odpor k islámské ideologii zastaví, vzkazuji jim za sebe i svou rodinu: Nezastaví!“

Konvička také mimo jiné uveřejnil dnes na svém blogu na iDnes.cz, že je odposloucháván. Proto se také rozhodl „říci na sebe všechno“, aby tak předešel dodatečným průšvihům. Což ve zkratce znamená, že nám dal možnost nahlédnout do svého soukromého života.

„Fakt nejsem Mirek Dušín,“ říká Konvička a přiznává se, že má rád měkké drogy a romské prostitutky, se kterými ovšem nespí, jen to pak „trapně tají před manželkou“. Také sleduje „neplacené pornografické weby, zejména ty na menšinová témata a s exotičtějšími aktéry a aktérkami“.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…