Vicepremiérka Peake míří na dovolenou. Čtenář varuje: Zloděj si mne ruce

05.07.2012 14:27

Odborníci varují před sdělováním citlivých informací na sociální síti Facebook. Pokud někdo sděluje, že odjíždí na dovolenou, fakticky dává vědět všem zlodějům, že nikdo nestřeží jeho majetek. Podobné chyby se podle všeho nevyvarují ani čeští politici.

Vicepremiérka Peake míří na dovolenou. Čtenář varuje: Zloděj si mne ruce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Vicepremiérka Karolína Peake (LIDEM) na sociální sítí oznámila, že v dohledné době odjíždí s rodinou na dovolenou do jižních Čech. Při té příležitosti zavzpomínala na své dětství, když se chystávala na dovolenou s rodiči.

Balení na dovolenou

„Na svátky jedeme na kola do jižních Čech. Samozřejmě, že nám pakování a vypravování trvá pětkrát déle, než jsem chtěla, a dohadujeme se, kdo za to může. Typický začátek dovolené, jak si ho pamatuji z domova, když jsem byla malá,“ napsala Peake.

V komentářích pod tímto prohlášením se povětšinou objevuje přání prožití hezkých svátků, ovšem jedna poznámka poukazuje na neopatrnost, se kterou občané na sociální síti sdělují nejrůznější informace. Oznamují tak např. zlodějům, že je mohou vykrást. Jak je vidět, podobných přehmatů se dopouští i nejvyšší představitele naší politické scény.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…