Víme, co dělají staří známí poslanci Nečasovy koalice. Dozvíte se pár překvapení

01.10.2013 15:48 | Zprávy

Někteří exposlanci bývalé vládní koalice v blížících se sněmovních volbách nekandidují. Jak se vyrovnávají s předčasným odchodem ze sněmovny? Čím se živí? A jaké jsou jejich plány do budoucna? Třeba exministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek (TOP 09) hodlá obnovit živnost. Otto Chaloupka z Věcí veřejných uvažuje o založení nové politické strany. Své plány odhalil také bývalý poslanec ODS Jan Florián nebo někdejší poslankyně LIDEM Lenka Andrýsová.

Víme, co dělají staří známí poslanci Nečasovy koalice. Dozvíte se pár překvapení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Sněmovna své rozpuštění odhlasovala

„Obnovím pozastavenou živnost a budu se živit v komerční sféře jako do roku 2010,“ napsal v SMS zprávě Jaromír Drábek ParlamentnímListům.cz. Drábek podle živnostenského rejstříku přerušil k srpnu 2010 živnost v oboru poradenská a konzultační činnost a zpracování odborných studií a posudků, původně až do poloviny příštího roku, kdy mělo zhruba končit řádné volební období.

Na dotaz, jak dopadnou předčasné volby, odpověděl, že výsledek neodhaduje, protože podstatná část voličů se podle něj rozhodne až na poslední chvíli. Drábek se však svými politickými ambicemi netají. Již dříve totiž oznámil, že zvažuje svou kandidaturu do Evropského parlamentu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Kupka

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…