Vít Bárta se vysmál Petru Nečasovi

28.01.2014 14:35

Na mušku si tentokrát Vít Bárta vzal ohlášenou spolupráci bývalého premiéra (ODS) Petra Nečase s miliardářem Pavlem Sehnalem. Píše o tom v glose na serveru ParlamentníListy.cz. Podle Bárty jsou takováto spojení motivovaná potřebou získat od bývalých vysokých politiků tajné informace či snahou zjistit, koho vyšetřují.

Vít Bárta se vysmál Petru Nečasovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

Podle dnešních Lidových novin radí expremiér Nečas miliardáři a developerovi Pavlu Sehnalovi, který je majitelem finanční skupiny SPGroup. Podle Víta Bárty je už tak trochu koloritem, že vysoce postavený politik zamíří po ukončení kariéry do rukou miliardáře, který se jej láskyplně ujme a nabídne mu výhodnou smlouvu.

„Nečas prý dělá osobního cenzora novin. Cha cha, chi chi, che, che,“ tak nazval Vít Bárta příspěvek do ParlamentníchListů.cz a poodhalil tajemství, proč miliardáři tyto lidi vyhledávají a jsou ochotni jejich služby ocenit. Popis jejich práce se prý liší od skutečné činnosti.

Celý text Víta Bárty ZDE:

„Chápu, že se Nečas musí nějak živit, navíc když platí obrovské alimenty, ale popis jeho pracovní náplně, jaký uvedl ve svém vyjádření pan Sehnal - 'radí mi třeba i v případě, že se něco píše v novinách, a já se ho zeptám, zda je to tak doopravdy, nebo ne, protože on má přehled,' považuji za zavádějící, resp. za veřejnost oblbující,“ napsal Bárta.

 Sám Bárta popisuje pravé důvody spolupráce takto: „Všechny tyto transfery se dějí jen proto, aby ten který miliardář získal výhodu při obchodním styku zjištěním tajných informací či případně, aby zjistil, koho a jak vyšetřují,“ napsal Bátra. V závěru se pak obrací s otázkou na čtenáře: „Co si myslíte vy?“

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …