Vrchní, prchni. Šíbra z ROP Severozápad vyloučili z ČSSD, tak se vetřel na sjezd jako číšník

11.03.2017 8:53

Tak moc se chtěl dostat na sjezd ČSSD, že mu nevadilo mít na krku místo visačky pro delegáty šedivou kartičku určenou pro technický personál. Řeč je o bývalém vysoce postaveném členovi strany Jakubu Pánikovi. Jakoby se teď snad vydal do Brna rozdávat občerstvení, konstatuje MF Dnes.

Vrchní, prchni. Šíbra z ROP Severozápad vyloučili z ČSSD, tak se vetřel na sjezd jako číšník
Foto: Archiv
Popisek: Karlovarský zastupitel za ČSSD Jakub Pánik

Pánika nedávno policie obvinila v kauze údajných miliardových manipulací s dotacemi ROP Severozápad. Před dvěma lety ještě přitom pomáhal na sjezdu shánět hlasy pro ministra vnitra Milana Chovance, aby se stal prvním místopředsedou. Ten to důrazně odmítal. Včera pak Pánik vykládal, že mu sehnal jediný hlas. „A to svůj. Jsme přátelé,“ řekl.

Pánik pak na sjezdu tvrdil, že nemá kvůli své kauze pozastavené členství, ani o něj nepřišel. Obdobně hovořila i poslanknyě Markéta Wernerová, šéfka karlovarské ČSSD, která potvrdila, že Pánik byl sice odvolán ze všech stranických funkcí, ale okresní organizace v Chebu se otázkou jeho členství bude teprve zabývat. 

Se vstupem na sjezd by tak teoreticky neměl mít problém. „Pokud si Pánik myslel, že coby technický personál bude na sjezdu méně nápadný, tak se mu to úplně nevydařilo,“ uzavřela MF Dnes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…