Vtipné foto Andreje Babiše, které musíte vidět. A k tomu hláška

23.09.2013 9:02

REVUE Miliardář a šéf hnutí ANO Andrej Babiš se na svém Twitteru pochlubil, že si nechal prozkoumat svůj genový kód. Odborníci u něj nalezli dva zvláštní geny – horolezecký a rychlostní. Proto je prý tolik urputný a zvládá vše rychle vyřídit. Babiš se v posledních dnech projevil nejen jako glosátor, ale i jako muž velkých galantních gest, což dokládá fotografie, kterou pořídily ParlamentníListy.cz.

Vtipné foto Andreje Babiše, které musíte vidět. A k tomu hláška
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš zdraví Janu Bobošíkovou

Babiš se v příspěvku na sociální síti pochlubil svými neobvyklými geny. "Nechal jsem si prozkoumat DNA, našli mi 2 zvláštní geny: horolezecký (to proto jsem urputný) a rychlostní (proto zvládám vše rychle vyřídit)," uvedl doslova miliardář a lídr hnutí ANO.

V příspěvku o den dříve se Babiš strefuje do administrativního rozdělení České republiky, která má 14 krajů. Z toho důvodu má podle Babiše Česko 14 krajských vlád a jednu centrální. „Pak tu nemá být bordel,“ komentoval na Twitteru.

Otevřel prasečák v Německu

V jiném nedávném twitterovém příspěvku se Babiš radoval ze svého podnikatelského úspěchu v Německu. "Otevřeli sme prasečák za 160M, kde bude chrochtat 1200 prasnic. Díky tomu nebudeme muset vozit do ČR selata z Německa."

Tuto neděli byl Andrej Babiš hostem Partie na FTV Prima. Při té příležitosti ho zvěčnil fotograf ParlamentníchListů.cz v galantním mírném úklonu během vstávání z pohovky před diskusní partnerkou Janou Bobošíkovou, lídryní bloku Hlavu vzhůru!.

Samotná televizní diskuse tak uctivá a galantní nebyla. Bobošíková nazvala Babiše bankrotářem a kmotrem Stanislava Grosse, miliardář ji naopak počastoval konstatováním, že díky čerpání státního příspěvku pro politické strany si dělá z politiky byznys.

Podrobný průběh duelu BOBOŠÍKOVÁ vs. BABIŠ ZDE, ohlasy mediálních expertů ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

7:43 Ne, nic. Ukrajina zklamána nejbližším spojencem

Prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj před pár dny sdělil členům NATO, že Ukrajina potřebuje minimá…