Vyšetřování teroristického útoku pokračuje: Policie zatkla dalšího mladíka

17.09.2017 10:12

Server BBC informuje o tom, že britská policie v souvislosti s teroristickým útokem v londýnské stanici metra Parsons Green zatkla dalšího mladíka.

Vyšetřování teroristického útoku pokračuje: Policie zatkla dalšího mladíka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zákoutí starého Londýna

Britská policie dál šetří páteční teroristický útok v londýnské stanici metra Parsons Green. Ve vlaku soupravy metra vybuchla po domácku vyrobená bomba, která zranila na tři desítky lidí, ale naštěstí nikoho nezabila, protože výbušné zařízení částečně selhalo. Kdyby se vše odehrálo podle představ teroristů, ve stanici metra by zůstalo ležet mnoho mrtvých a zraněných, píší k útoku britská média.

Už v sobotu policie zadržela v přístavním městě Doveru na jihu Anglie osmnáctiletého mladíka a prohledala byt postarších manželů. V neděli strážci zákona zaznamenali další úspěch. Zadrželi jednadvacetiletého muže, který se mohl na útoku podílet. Mladý muž teď sedí ve vazbě. Muž byl zadržen v londýnském Hounslow na základě zákona o boji s terorismem.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

18:04 860 tisíc Ukrajinců v EU. Někteří je chtějí vrátit

Česko stojí před otázkou, zdali následovat některé evropské země a vyslyšet volání Kyjevu o pomoc s …