Významný chvilkař se chtěl vysmát Ovčáčkovi. Ale sám se nachytal...

06.07.2020 18:17

Robin Suchánek, jenž je součástí užšího vedení spolku Milion chvilek pro demokracii, naletěl vtipálkovi. Podívejte se sami.

Významný chvilkař se chtěl vysmát Ovčáčkovi. Ale sám se nachytal...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace Milionu chvilek na Staroměstském náměstí proti vládě

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček je nejen na sociálních sítích velmi aktivní a občas vyrukuje s větou, která kritiky prezidenta Miloše Zemana a jeho spolupracovníků zvedne ze židle. Jenže Jiří Ovčáček má také napodobitele, který využívá občasných ostrých vyjádření hradního mluvčího, a když ho paroduje na falešném profilu, někdy se nezdráhá zajít ještě o krok dál.

A právě takovému vtipálkovi naletěl Robin Suchánek, člen užšího vedení Milionu chvilek pro demokracii.  

Konkrétně na příspěvek ve znění: „Cyril s Metodějem to začali, dokončit to ale musí jiní. Miloš Zeman a Andrej Babiš jsou dnešními zvěrozvěsty.“ Háček je v tom, že šlo o rok starou zprávu, a to ještě z falešného profilu.

Aktivista Milionu chvilek považoval na nutné příspěvek sdílet s vtipným komentářem, naznačujícím vliv drog. „Nemáte náhodou někdo kontakt na jeho dealera? Chtělo by to trochu upravit dávky...,“ napsal doslova.

Přispěvatelka serveru Forum24.cz Pavla Šafra Jenny Nowak, jinak též členka fanklubu Miroslava Kalouska, ale Suchánka, s nímž jí zjevně pojí přátelství, vyvedla z omylu: „Robine, to je ten satirickej profil,“ napsala.

Falešný Ovčáček si ještě přisadil. „Další důkaz, že ‚liberálové‘ jsou mistry v šíření dezinformací. Fake vydávají za autentické vyjádření, lajkují o život a u toho v debatě nadávají. O tom se ale v žádné zprávě o extremismu fakt nedočtete.“ 

Robin Suchánek naletěl falešnému Ovčáčkovi

Falešný profil Jiřího Ovčáčka

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…