Vzkaz Člověku v tísni, Pirátům a spol. Vietnamský „Bond“ Zahradil vrací úder za vážné nařčení

12.02.2020 19:44

Poslanec Evropského parlamentu za ODS Jan Zahradil se ve svém příspěvku na Facebooku pustil do Pirátů, Zelených, Člověka v tísni i do Seznamu. „Jan Zahradil, agent Vietnamské socialistické republiky. Těší mě,“ uvedl. Levičáci jsou prý nepřátelé volného trhu. Šlo o obchodní dohodu s Vietnamem. Byla schválena. A padla odpověď na otázku, kdo zastupuje české zájmy v EU.

Vzkaz Člověku v tísni, Pirátům a spol. Vietnamský „Bond“ Zahradil vrací úder za vážné nařčení
Foto: repro Facebook
Popisek: Europoslanec Jan Zahradil po "aféře" zveřejnil koláž v podobě Jamese Bonda, agenta ve "službách Vietnamu"

Europoslanec ODS Jan Zahradil zveřejnil na Facebooku fotku sebe se zbraní, která může připomínat například tajného agenta Jamese Bonda. O agentovi právě Zahradil napsal. Sám Zahradil se označil na Facebooku za vietnamského agenta. Doslova napsal: „Jan Zahradil, agent Vietnamské socialistické republiky. Těší mě.“ Prý tak o něm mluví Zelení v Evropském parlamentu. Krajně levicová frakce, jak o Zelených Zahradil napsal, v níž jsou členy i čeští Piráti, se totiž údajně snaží torpédovat obchodní a investiční smlouvu mezi Evropskou unií a Vietnamem. Má se jednat o smlouvy EVFTA a EVIPA.

Anketa

Babišova vláda podává žalobu proti Evropské komisi ve věci dotací Agrofertu. Vadí vám to?

7%
93%
hlasovalo: 10427 lidí

„Že jsou levičáci nepřáteli volného obchodu, nepřekvapí. Překvapila snad jen míra urputnosti, s jakou se oni, jejich kamarádi v médiích (za všechny slečna Pokorná ze Seznamu) i některé neziskovky (za všechny Člověk v tísni) pustili do negativní špinavé kampaně proti smlouvám i proti mně. Ale prohráli. Obě dohody dnes EP schválil!“ pokračoval Zahradil.

Ke konci svého příspěvku napsal, že prosazuje v EU české zájmy, neboť zájmem České republiky má být pragmatické boření obchodních bariér. „Ne páchání celosvětového dobra. Ideologická školení v tomto směru přenechám zelenorudé frakci a jejím spojencům,“ zakončil.

V diskuzi se mu objevil komentátor Hospodářských novin Petr Honzejk s dotazem, zda to je ta populární z osmdesátek na antiperle.

Eva Simová se tázala co dělat se zelenorudou frakcí, jež ohrožuje nejen Evropu. „Kdo je má podle Vás zastavit? Jsou všude a chtějí rozhodovat o naší budoucnosti, jak bydlet, co jíst, kolik přijímat migrantů, kontrolovat naše finance! Kdy bude konečně alespoň trochu jistoty?“ napsala.

Vasilis Atzamoglou však nesouhlasil se zařazením Pirátů do levice. Prý pouze hlupák nebo podvodník může považovat Piráty za levici.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…