Wilders opět zavelel do útoku. Je to prý celé šílenství!

12.12.2017 7:14

Geert Wilders ve svém včerejším článku tvrdí, že evropskému kontinentu „zvoní hrana“. Poukazuje na prognózu amerického think-tanku Pew Research Center, podle které se v příštích letech dramaticky zvýší počet muslimů, a označuje přistěhovaleckou politiku EU za „šílenství“.

Wilders opět zavelel do útoku. Je to prý celé šílenství!
Foto: Mwl.nl
Popisek: Kontroverzní nizozemský politik Geert Wilders

„Pokud nedojde k radikální proměně přistěhovalecké politiky po celé Evropě, budou židovsko-křesťanské západní civilizace vážně ohroženy. Jak uvádí Pew Research Center, při současné migrace budou například ve švédské populaci tvořit muslimové 30 % obyvatelstva. Neméně alarmující bude stav i ve většině západoevropských zemí. V Německu se zvýší podíl muslimů v populaci na 20 %, ve Franci na 18 % a ve Velká Británii na 17 %,“ píše Wilders.

Minulý týden vůdce nizozemské Strany pro svobodu vložil na svém Twitteru vložil odkaz na tuto prognózu s komentářem „Čelíme existenčnímu problému: Naše populace je nahrazována a vše bude ještě horší. Je nejvyšší čas začít s deislamizací.“ O několik hodin později byl jeho tweet ve Francii zablokován. „V zemi, kde vládne prezident Emmanuel Macron, je lidem zakázáno dobrat se pravdy,“ uvádí Wilders s dovětkem, že šíření islámu je pro Evropu alarmující zprávou.

Celý text v angličtině naleznete ZDE.

„Už nyní islám v Evropě děsí mrzačením ženských pohlavních orgánů, vraždami ze cti, polygamií a narůstajícím antisemitismem. Podle nedávné studie navíc nemalá část muslimů řadí islám nad zákony jednotlivých evropských zemí. A co je horší, spousta z nich otevřeně přiznává, že jsou ve jménu islámu ochotni sáhnout k násilí. U nás v Nizozemsku je 11 %,“ konstatuje Wilders a přidává další neradostné statistiky z Nizozemska.

Tamější prestižní médium Elsevier Magazine vyzval experty, aby propočítali, jak bude růst počet muslimů v zemi. „V roce 2060 by tak v naší zemi mělo žít při pokračování současné štědré přistěhovalecké politiky v rámci populace až 19 % muslimů,“ píše Wilders a vrací se k zmiňované prognóze Pew Research Center. „V letech 2015 až 2016 přišlo do Evropy až 2 milionů migrantů, z nich tvořili 78 % muslimové a ještě větší podíl muži.“

V závěru svého textu Wilders vyzývá k „zastavení sebevražedného šílenství evropských elit“. „Musíme zabránit milionům migrantů, aby vstoupili do Evropy. Když necháme i nadále dveře dokořán, přijdeme o naši identitu i svobodu. Naše budoucí existence je vážně ohrožena. Nejvyšší čas začít chránit naše hranice po vzoru Donalda Trumpa a vracet lodě zpátky, jako tak činí Austrálie. Evropa musí být konečně tvrdá a rozhodná,“ vyzývá Wilders. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…