Z Číny nám dovezli toaletní papír! To snad nemyslí vážně, láteří Jakub Janda na čínské testy na koronavirus

23.03.2020 17:27

Vedoucí projektu na odhalování dezinformací, tzv. Kremlin Watch Jakub Janda se pustil na Facebooku do kritiky rychlotestů na odhalování nového koronaviru, které prý mají chybovost 80 %. „To vypadá, že čínské rychlotesty na koronavirus jsou zhruba stejně kvalitní jako čínské investice,“ napsal v jednom příspěvku. „S čínskou vládou je to pořád stejné. Objednáš přátelství, dostaneš masivní špionáž. Objednáš rychlotesty, přijde ti toaletní papír,“ dodal v dalším.

Z Číny nám dovezli toaletní papír! To snad nemyslí vážně, láteří Jakub Janda na čínské testy na koronavirus
Foto: Facebookový profil Jakuba Jandy
Popisek: Analytik Jakub Janda

Anketa

Má prof. Roman Prymula, předseda krizového štábu, vaši důvěru?

93%
7%
hlasovalo: 33475 lidí

Známý lobbista Jakub Janda zveřejnil na svém facebookovém příspěvku během posledního dne dva příspěvky, ve kterých se zabýval rychlotesty na Covid-19, a jak informoval například iROZHLAS.cz, tak mají chybovost až 80 %. Jakub Janda se tedy tázal, zda si z nás dělá čínská vláda legraci, když citoval ostravskou krajní hygieničku, která sdělila, že ta chybovost je okolo 80 %.

„To vypadá, že čínské ‚rychlotesty na koronavirus‘ jsou zhruba stejně kvalitní jako ‚čínské investice‘. Jen nám měli říct, že nám místo rychlotestů posílají toaletní papír,“ napsal Janda v prvním příspěvku.

V dalším svém příspěvku to rozvinul o to, co přijde z Číny, když si člověk něco objedná. Prý to s čínskou vládou je pořád stejné, když si člověk objedná přátelství, prý dostane masivní špionáž, když si objedná strategické partnerství, tak údajně dostane nazpátek vydírání předsedy Senátu.

„Objednáš investice, dostaneš mafii (zdravíme za korupci zavírané šéfy CEFC). Objednáš rychlotesty, přijde ti toaletní papír,“ zakončil Janda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…