Zeman kašle na Peake, odmítl s ní jednat. A zde je odpověď

04.02.2013 13:01

Předseda SPOZ Vratislav Mynář uvedl, že nově zvolený prezident Miloš Zeman se nesejde s Karolínou Peake a její stranou LIDEM. Peake ale doufá, že nadstranický prezident se zachová jinak.

Zeman kašle na Peake, odmítl s ní jednat. A zde je odpověď
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karolína Peake

Anketa

Má Zeman jako první prezident v dějinách odvolat o své vůli vládu?

87%
13%
hlasovalo: 14128 lidí

Na jednání se Zemanem nebude pozván žádný zástupce vládní strany LIDEM, která je tvořena poslanci zvolenými za VV a "neprošla peklem voleb", řekl ČTK Mynář. Peake to ale nenechá jen tak.

„Nepředpokládám, že předseda politické strany SPOZ je hlavním mluvčím nestranického, přímo zvoleného prezidenta. Nepovažuji tedy za nutné na jeho slova reagovat. Počkám si na vyjádření budoucího prezidenta republiky. Prezidenta nestranného a nadstranického, jak doufám," napsala v prohlášení vicepremiérka.

Již v úterý se Zeman setká s předsedou ODS Petrem Nečasem. Předseda vlády budoucí hlavu státu navštíví v podvečer v jeho kanceláři na dohled od Pražského hradu.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: joh

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…