Zeman mládne, teprve teď se předvede v plné síle, píše server

13.01.2018 13:38

Pan Jaroslav Formánek se na serveru Přítomnost.cz rozepsal o zdraví prezidenta Miloše Zemana. Čtenářům sdělil poněkud překvapivou informaci. Naše hlava státu prý mládne.

Zeman mládne, teprve teď se předvede v plné síle, píše server
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

Prezident Miloš Zeman nevede žádnou předvolební kampaň. Přesto cítí potřebu ujistit voliče o tom, že až na cukrovku a neuropatii v nohou je zdráv jako rybička. Těsně před prvním kolem prezidentských voleb předstoupili před veřejnost tři lékaři – Martin Holcát, Miroslav Kalaš a Luboš Petruželka – a s transparenty Zeman znovu 2018, které byly stvořeny v rámci nekampaně, veřejnosti oznámili, že je pan prezident v dobré kondici a rakovinu ani jiné nemoci nemá. Ani syfilis, což o něm na internetu tvrdí některé zlé jazyky.

„A jak tomu v české společnosti dbající o exemplární transparentnost bývá zvykem, a to i kdyby trakaře padaly, sotva svůj ortel slavnostně vytroubili a současně rezolutně odmítli zveřejnit detailní lékařskou zprávu, tiskovou konferenci ihned ukončili. Na co se taky vyptávat, když Miloš Zeman očividně mládne, že jo?“ napsal pan Formánek s nádechem ironie.

Příznivci hlavy státu, uklidnění zprávou, že je Zeman zdráv, zvolí Miloše Zemana znovu a on možná vyhraje. Jeho odpůrci si možná řeknou, že Zeman předvedl, jak umí být sprostý, jak pohrdá ústavou a že dokáže urazit kdekoho, tak čeho se ještě bát. Pan Formánek však odpůrce Miloše Zemana varuje. Ve druhém volebním období se Zeman nebude krotit, nebude se muset ohlížet na názory voličů. Teprve ve druhém volebním období se předvede v plné síle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

19:45 „Zvrhlost!“ Fico vypustil holubici míru. Česká kavárna vybuchla vztekem

Láska je jako mír, musíme za ni bojovat, prohlásil slovenský premiér Robert Fico (Směr) na bratislav…