Zeman může být na vozíku i týdny, řekl o prezidentově stavu Holcát

02.11.2013 21:09

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana se dramaticky nemění a není nějak vyloženě špatný, zároveň je však možné, že několik dnů či týdnů nebude moci došlapovat na svoji nohu – a zůstane tedy zatím na vozíku.

Zeman může být na vozíku i týdny, řekl o prezidentově stavu Holcát
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Miloš Zeman diskutoval s občany v Kolíně

„Stav se dramaticky nemění. Špatný však rozhodně není. Celkově se pan prezident cítí dobře. Je možná trochu rozmrzelý ze zranění, ale jinak je v dobré náladě. Na zraněnou nohu nebude moci několik dnů až týdnů vůbec došlapovat. To znamená, že se pohybuje výhradně na vozíku. Kromě chůze nic dalšího zakázáno nemá,“ uvedl pro server iDnes.cz ministr zdravotnictví Martin Holcát.

Holcát je totiž šéfem lékařského konzilia, které se v sobotu sešlo kvůli prezidentově zdravotním stavu. „Pan Zeman si v noci nerozsvítil a údajně zakopl o koberec, který měl před tím shrnout jeho pes. Upadl na pravé koleno,“ vysvětluje důvod zranění Miloše Zemana ministr v demisi.

Trvalé následky ale neočekává. „Je to však nepříjemné a bolestivé zranění a trvá dlouhou dobu, než se plně zhojí,“ upozorňuje Holcát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

5:00 „Chalífát, konečné řešení pro Evropany.“ Proč veřejnoprávní TV opět zamlčela? Analytik na nohou

TÝDEN V MÉDIÍCH Dokud byl Pavel Tuleja rektorem Slezské univerzity v Opavě, nikoho jeho publikační č…