Zeman na hokeji? Máme zajímavé foto, na kterém si dává pivo s...

08.05.2015 19:46

Prezident Miloš Zeman se setkal s vítězem z Nagana Dominikem Haškem. Ačkoli dnes hrál náš národní tým proti Rakousku a zvítězil 4:0, hlava státu už dala najevo, že se přijde podívat na utkání až na případné finále. Se slavným Haškem si však Miloš Zeman dal dobré české pivo.

Zeman na hokeji? Máme zajímavé foto, na kterém si dává pivo s...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček pro ParlamentníListy.cz k fotografiím, které má naše redakce k dispozici, poznamenal, že si prezident v doprovodu Dominika Haška prohlédl hokejovou Síň slávy.

„Dominik Hašek panu prezidentovi předal dres s podpisy členů národního týmu. Na závěr se pan prezident podepsal do pamětní knihy a s Dominikem Haškem si dal české pivo,“ prozradil Ovčáček. Podle výrazu pana prezidenta na fotografii se zdá, že mu pivo chutná.

Pokud by se český tým dostal až do finále, v což většina fanoušků doufá, Miloš Zeman by se na zápase mohl setkal třeba i s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. I ten dal totiž najevo, že by přijel do Prahy podpořit ruskou sbornou, pokud by se „ruská mašina“ probojovala až do finále.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…