Zeman po čase znovu chystá něco, co mnohé naštve

28.07.2016 7:08

Miloš Zeman se po mediální odmlce vyjádří k turbulentní situaci v Evropě, rozebere „krvavý červenec“ na starém kontinentu. Prozradí také, zda má doma zbraň a jak by se zachoval v případě, že by čelil útoku teroristy bez ochranky.

Zeman po čase znovu chystá něco, co mnohé naštve
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Má doma zbraň? A jak by se bez ochranky bránil před teroristou? Už v neděli bude na Blesk.cz v pravidelném pořadu S prezidentem v Lánech Miloš Zeman (71) odpovídat moderátorovi Davidu Vaníčkovi (32). A nejvíc se budou bavit o krvavém červenci v Evropě. Jen za poslední dva týdny zažily Německo a Francie šest vážných útoků, které si vyžádaly přes stovku obětí. Čtyři z nich měli jako viníky muslimy deklarující spřízněnost s Islámským státem, tři spáchali migranti,“ píše bulvární deník ve čtvrtečním vydání.  

Obratem také dodává, že prezident Zeman přijal informace o útocích s hlubokým zármutkem a rozhořčením. V neděli prý ale prezident možná pocítí i určitý druh zadostiučinění, protože dlouhodobě odsuzoval „vítací politiku“ německé kancléřky Angely Merkelové a dlouhodobě pochybuje, že by se mohli migranti v Evropě úspěšně integrovat.

Česká vláda se v reakci na aktuální dění rozhodla posílit ostrahu hranic, a to i u hranic s Německem, kdyby se snad někteří odmítnutí žadatelé o azyl ve Spolkové republice pokusili dostat do Česka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…