Zeman stihl na Slovensku mluvit i o plození dětí. Dnes pokračuje

05.04.2013 11:40

Prezidenta Miloše Zemana dnes čeká druhý den oficiální návštěvy Slovenské republiky. Stejně tak jako jeho předchůdci si sousedskou zemi pod Tatrami vybral jako první destinaci ze svých zahraničních cest. Zpravodaj ParlamentníchListů.cz návštěvu i nadále přímo na místě sleduje.

Zeman stihl na Slovensku mluvit i o plození dětí. Dnes pokračuje
Foto: Radim Panenka
Popisek: Projev Miloše Zemana na Česko-slovenském podnikatelském fóru

Hlavu státu čeká během pátku setkání s bratislavským primátorem a předsedou Parlamentu Pavolem Paškom, s nímž poobědvá v Bratislavském hradě.  Položí také květiny k pomníku spoluzakladatele Československé republiky Milana Rastislava Štefánika.

Včerejší den byl pro českého prezidenta nabitý, nejvíce času – přes dvě hodiny – věnoval setkání se slovenským premiérem Robertem Ficem. Oba politici jsou přátelé a tykají si, Miloš Zeman už v minulosti současného předsedu vlády podpořil v předvolební kampani. Jejich setkání se uskutečnilo v rámci slavnostního oběda v budově Úřadu vlády.

Poněkud nepatřičně tak působí snahy slovenského serveru cas.sk o narážky na to, zda prezident Zeman a premiér Fico při obědě kouřili a zda tak neporušili zdejší protikuřácký zákon.

Plození dětí jako příjemná investiční činnost

Možnost vidět novou hlavu českého státu si ve čtvrtek nenechaly ujít řady bratislavských občanů. Desítky jich postávaly před branami Prezidentského paláce a následně také u Pomníku osvobození, kam prezidenti obou zemí pokládali věnce.

Jako doma Miloš Zeman působil při svém vystoupení na česko-slovenském podnikatelském fóru, kde více než patnáct minut a opět zcela zpaměti bez jakýchkoli poznámek mluvil o konkrétních možnostech ekonomické spolupráce České a Slovenské republiky i o receptech na krizi. Zdůrazňoval potřebu investic a nezklamal ani, když plození dětí označil za jednu z nepříjemnější investičních činností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …