Zmlátili mladého lidovce. Prý kvůli tomu, že u Jílkové kritizoval reprodukční kliniky

18.06.2016 21:05

Fyzickému útoku musel čelit místopředseda Mladých křesťanských demokratů Pavel Horáček. Když se vracel minulou sobotu z brigády, napadla ho skupinka lidí. Dostal několik ran do hlavy. Útok možná souvisel s politickými názory, které Horáček veřejně prezentoval. Upozornil na to web Mladých křesťanských demokratů, obšírněji o celé věci informoval web Echo24.

Zmlátili mladého lidovce. Prý kvůli tomu, že u Jílkové kritizoval reprodukční kliniky
Foto: Martin Kovář
Popisek: Mladí lidovci nechali natisknout bankovky v nominální hodnotě 3,5 miliardy korun, které dovezli na kolečkách až k budově ministerstva školství

„Vracel jsem se z brigády a ve dvoře postávalo několik lidí, kteří mi nedovolili projít. Pokřikovali po mě, já nestihl utéct a pak se na mě vrhli. Pokřikovali něco jako ‚drž už hubu s těma politickejma kecama‘. Několikrát mě udeřili do hlavy,“ popsal útok pro server Echo24 Horáček, který byl okamžitě po útoku hospitalizován s otřesem mozku. Nyní je v domácím léčení.

Celý text je ZDE

V pořadu České televize Máte slovo, který se věnoval umělému oplodnění a který byl odvysílán 26. května, kritizoval Horáček reprodukční kliniky. „V současném prostředí, které není dostatečně regulováno, jde pouze o kšefty pro kliniky. Mrzí mě, že místo skutečné pomoci párům, které nemohou mít děti, jde o kšeft a peníze pro kliniky. Je potřeba podpořit tradiční funkční rodinu a ne experimenty,“ řekl Horáček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…