Znásilňování žen. Děsivý záměr Merkelové. Volání po tvrdosti k uprchlíkům. Koluje VIDEO ze Západu se zásadním prohlášením

22.12.2015 7:54

Irský spisovatel, bývalý komik a především zastánce svobody projevu a kritik náboženství Pat Condell se ve svém zveřejněném videu vyjádřil k migrační krizi. Podle něj je Evropská unie příčinou chaosu. Video je možné zhlédnout na serveru YouTube.

Znásilňování žen. Děsivý záměr Merkelové. Volání po tvrdosti k uprchlíkům. Koluje VIDEO ze Západu se zásadním prohlášením
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Anketa

Který z českých politiků vás v roce 2015 potěšil?

69%
1%
1%
1%
11%
0%
2%
hlasovalo: 14418 lidí

Podle Condella jde Evropská unie z jedné krize do druhé, přičemž je sama vytvořila. „A nemá demokratický mandát je odstraňovat,“ poznamenává k tomu. „Teď otevřela hranice nejzaostalejší a nejnásilnější kultuře na celé planetě – kultuře, která odmítá jakýkoliv koncept lidských práv,“ říká. 

„Tihle migranti přestali být uprchlíky ve chvíli, kdy se odmítli zaregistrovat a požádat o azyl v první bezpečné zemi, do které dorazili, jak stanoví zákon. Ale Evropská unie odmítla uplatnit zákony a postupovat podle práva a odstranila jakékoliv podněty jednotlivých zemí účinně chránit své hranice,“ podotkl Condell. Tím podle něj podpořila další miliony lidí v cestě do Evropy.

„Vzdali jsme se demokracie a nyní se vzdáváme bezpečnosti,“ dodal Condell s tím, že krizi mohla Evropa zabránit – pokud by následovala australský model. To znamená, kdyby vracela lodi s uprchlíky a třídila je – skutečné od domnělých. Situace se podle Condella zhorší hlavně pro ženy, gaye a židy. Varuje především před znásilněními žen.

„Angela Merkelová chce, aby Německo zaplatilo za křivdy spáchané za druhé světové války tím, že spáchá sebevraždu,“ kritizuje Condell německou kancléřku, která v minulých měsících uprchlíky do Evropy pozvala. 

„Musel byste být idiot nebo politik, abyste neviděl, co to přinese,“ uzavřel Condell s tím, že nastal čas, kdy Evropané mají Evropskou unii požádat o azyl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…