Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska

25.04.2016 13:28

Poslední statistiky ukazují, že přes tři čtvrtiny veškerého populačního růstu Švédska je zapříčiněno migrací. V reakci na tyto zprávy ekonomický tiskový mluvčí Švédských demokratů Oscar Sjöstedt prohlásil, že již ani uzavření hranic není dostatečně silným opatřením, píše americký Breitbart. Aktivistka mluví o hrozbě občanské války.

Zotročení. Už nemáme svou zemi pod kontrolou, zní ze Švédska
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

Oscar Sjöstedt prohlásil, že mimo uzavření hranic by Švédsko mělo začít odesílat ze země pryč více migrantů, než do Švédska přichází, a tím vytvořit efekt „negativní imigrace“. Jeho návrh zazněl v rozhovoru, který se objevil na stranické internetové televizi. „Prvním krokem samozřejmě musí být co největší snížení počtu přijímaných uprchlíků,“ podtrhl během rozhovoru.

„V nejlepším případě by se mělo jednat o to, dostat toto číslo na nulu, případně, jestli mohu hovořit upřímně, dostat se do negativních čísel. Nemůžeme ta čísla jen zredukovat, musíme začít i vystěhovávat,“ prohlásil Sjöstedt.

V rozhovoru také vyjádřil nutnost zrušit mnohamiliardový projekt, který ve Švédsku vznikl s cílem pomoci migrantům v zapojení se do pracovního procesu. „Přes ohromné množství investovaných finančních prostředků jen velmi málo z příchozích migrantů nakonec v procesu uspěje,“ objasnil mluvčí důvody pro takový návrh.

„Masová imigrace již nenávratně proměnila mnoho švédských měst, ve kterých začaly vznikat zóny, kam se ani pracovníci bezpečnostních složek neodvažují vydat,“ píše americký WorldNetDaily.

Mezinárodně proslulá aktivistka a novinářka z již citované WND Pamela Geller prohlásila, že „švédská vláda již v podstatě ztratila kontrolu nad svým vlastním územím“. „Ty zóny, kam se nikdo neodvažuje vydat, navzdory neochotě mainstreamových médií o nich hovořit existují. Jedná se o zóny, ve kterých muslimové respektují jen právo šaría,“ uvedla.

Geller se dokonce obává propuknutí občanské války ve Švédsku. „Jestliže si švédští občané brzy neuvědomí, co se v zemi děje, bude jim brzy hrozit zotročení a islamizace,“ napsala aktivistka.

Navzdory současné situaci podle WND švédská politická elita nevykazuje žádné znaky toho, že by se svůj přístup k uprchlíkům chystala změnit. Bývalý ministerský předseda Fredrik Reinfeldt nedávno vyvrátil tvrzení o tom, že je Švédsko na hranici kolapsu.

„Jestliže Švédsko kolabuje a nic nefunguje, jakými slovy lze popsat aktuální situaci v Sýrii?“ otázal se politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

18:35 Ani Hitler si to nedovolil. Ochranný artefakt naší země vyvezen do Německa. Katolík drtí Pavla. V neděli akce

„Pokud ten pán neví, co se stalo 15. března 1939, tak je otázka, jestli je pro výkon funkce preziden…