Zvolte předsedou někoho, kdo v minulosti pracoval, říká čtenář. Tady je odpověď politika

17.08.2014 18:00

Čtenář serveru ParlamentníListy.cz Martin Vraný položil Karlu Podzimkovi z ODS důležitou otázku. Proč si nezvolíte předsedou někoho, kdo v minulosti pracoval? Přinášíme politikovu odpověď.

Zvolte předsedou někoho, kdo v minulosti pracoval, říká čtenář. Tady je odpověď politika
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Předseda ODS Petr Fiala je vzdělaný akademik, profesor politologie a v odborných kruzích respektovaná osobnost. Čtenář ParlamentníchListů.cz Martin Vraný však upozorňuje na to, že jak na akademické půdě, tak při práci v Poslanecké sněmovně Fialu vždy „živil“ neboli platil stát. Proč si tedy ODS nezvolila předsedou někoho, kdo stál na vlastních nohách?

Politik toho času mimo zastupitelskou funkci v prvé řadě připomíná, že Petra Fialu předsedou ODS zvolili delegáti stranického kongresu, otázka by tedy v prvé řadě měla směřovat spíše na ně. Obratem však zdůraznil, že jako člen ODS považuje zvolení Petra Fialy předsedou za krok správným směrem.

  • Odpověď najdete také ZDE.

„Zvolení pana Fialy bylo správným krokem a jeho zkušenosti mohou pomoci straně dostat se zpět na vrchol. Mimochodem, nemáte úplně pravdu, Petr Fiala se ve svém životě živil například také jako historik nebo novinář, takže kontakt s reálnou prací bezpochyby má, stejně tak jako například zkušenosti s vedením lidí, kterých získal během svého života nespočetně,“ podotýká Podzimek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

15:58 „Zapomeňte, nebudeme se o tom bavit.“ Mrazivá dohra covidu. Žaloba do Haagu a pak...

Co říkají lidé o vakcinaci? Jedná se o zločiny na lidskosti? Kdo vyvolal covid? Kdo z toho udělal ce…