Agentura SANEP reprezentovala Českou republiku v Mnichově

26.10.2012 11:04

Česká agentura SANEP (Středisko analýz a empirických průzkumů) se jako jediná z ryze českých společností se zaměřením na průzkum trhu a veřejného mínění účastnila již podruhé mezinárodního veletrhu "Research and Reuslts", který se konal v bavorském Mnichově.

Agentura SANEP reprezentovala Českou republiku v Mnichově
Foto: SANEP
Popisek: SANEP prezidentská volba 2. kolo

Informuje o tom server První zprávy.

Mimořádný význam tohoto veletrhu dokládá rekordní počet návštěvníků z řad odborné a akademické veřejnosti, ale i zástupců mezinárodních společností. Letos veletrh přijelo navštívit přes tři a půl tisíce odborníků a zúčastnilo se jej téměř 150 společností z celého světa.

Společnost SANEP zde prezentovala fenomén internetu v oblasti průzkumů veřejného mínění, své unikátní metodiky a postupy. V této oblasti představila agentura jeden z nejrozvinutějších  a inovativních postupů, což se setkalo s velkým ohlasem.

Zájem vzbudil SANEP také neotřelou formou prezentace. U stánku rozdávaly hostesky oděné do tradičních krojů české pivo, na jehož obalu bylo znázornění průzkumu, který se týkal oblíbenosti piv na českém trhu.

Unikátní metody a postupy

"Na všech světových fórech a konferencích jednoznačně začíná převažovat téma internetových průzkumů, které patří  jednoznačně k nedynamičtěji rozvíjející se oblasti v rámci komerčních i sociologických průzkumů veřejného mínění. V tomto kontextu je potěšující konstatovat, že naše unikátní metodika a postupy vzbuzuje velký ohlas a zájem," řekl ředitel společnosti SANEP Oldřich Zajíc.

Společnost SANEP, která disponuje největším respondentním panelem v ČR, který čítá více než 220 tisíc respondentů, se podle Prvních zpráv bezpochyby zasloužila o popularizaci internetových průzkumů.

Na řadě je Praha

Počátkem listopadu se bude podobná konference konat také v Praze.  Zajíc se bude konference účastnit jako host i jako přednášející. Ředitel agentury chce zaujmout především úspěchem v podobě toho, že se agentuře daří obsáhnout těžce dosažitelný segment respondentů - ve věku 55 a více let.

"Právě tato nejstarší část populace je v ČR v rámci internetu stále aktivnější a postupně stále více zaplňuje chybějící mezeru v internetových průzkumech. V rámci populace 55+ se do našeho panelu zaregistrovalo za poslední rok více než 38%  z celkového počtu nových respondentů", řekl ředitel agentury SANEP Oldřich Zajíc.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…