„Je Suis Marie!“ – Petice na podporu ministryně spravedlnosti Marie Benešové

15.05.2019 8:33

My, níže podepsaní, vyjadřujeme svým podpisem podporu ministryni spravedlnosti paní mgr. Marii Benešové a odmítáme, aby byla odvolána jen proto, že si tak přeje hrstka demonstrujících agresivních křiklounů s nejhorší inkviziční mentalitou.

„Je Suis Marie!“ – Petice na podporu ministryně spravedlnosti Marie Benešové
Foto: pixabay.com
Popisek: Petice - ilustrační foto

Jako nositelé rozličných názorů a voliči různých stran máme přirozeně různá mínění o Babišově vládě a její činnosti, uznáváme však výsledek parlamentních voleb a podobu z nich vzešlé vlády. Jmenování Marie Benešové proto respektujeme jako výsledek demokratického procesu na základě dohody stran koalice vzešlé z řádných demokratických voleb. Kdo činí opak, popírá demokracii a představuje vážné ohrožení jejích základních principů.  

K tak očividnému ohrožení demokracie ze strany těchto tzv. „lepšolidí“ nemůžeme mlčet, a proto vyjadřujeme paní Marii Benešové plnou podporu v jejím setrvání na postu ministryně spravedlnosti.

Svůj podpis můžete k petici přidat ZDE.


 

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…