Bohdan Babinec: Povinné, nebo dobrovolné očkování?

13.12.2021 7:34 | Komentář

Vážené kolegyně a kolegové, oprašme skripta o infekčních onemocněních, především oddíl o rozšiřování vzdušnokapénkové infekce.

Bohdan Babinec: Povinné, nebo dobrovolné očkování?
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Vzpomeňme si. jak nám profesoři "tloukli do hlav", aby se zabránilo tomuto rozšiřování, musí se striktně dodržovat tři zásady, které jsme vám již také mnohokrát připomínali a které zajistí téměř plnou likvidaci nákazy. Při včasném zjištění umíme léčit coronavirus. (Viz námi doporučená léčebná metoda na stránkách archivu Parlamentních listů, SPACH, nebo na váš dotaz odpovíme na mailové adrese bohdan.babinec@centrum.cz)

Testování a očkování je pouze doplněk. Tak jako při každé chřipce očkování musí být dobrovolné a nesmí být zneužíváno. Připomeňme si, jak nositel Nobelovy ceny za medicínu, světoznámě uznávaný virolog a imunolog Luc Antoine Montagnier, zdůrazňoval, že nesprávné a často používané očkování může vést k vyčerpání imunitního systému lidského organismu, což vede k rapidnímu nebo úplnému snížení obranné reakce na nákazu. Vzpomeňme si také, jak ještě v šedesátých letech vědci upozorňovali lékaře nezneužívat v léčení antibiotika, protože jejich častá indikace vede k bakteriální rezistenci.

Něco podobného můžeme očekávat i při časté aplikaci očkování na covid. Nenechme se zviklat lobbisty a byznysmeny ve výrobě a prodeji očkovacích látek, kterým jde o prosazení povinného očkování, kterým si zajišťují jistý každoroční příjem. Velice souhlasíme s kandidátem na ministra zdravotnictví, že neposlouchá analfabety v medicíně. Prezident České lékařské komory a předsednictvo

ČLK by měla v tomto směru podporovat současného kandidáta na ministra zdravotnictví, a ne naopak nutit k povinnému očkování, což nám připomíná, jak před časem propagovali plošný lockdown, a nekritizovat za názory zkušené profesory. Domníváme se, že nemusíme kopírovat některé státy, kde jde více o byznys, než o zdraví lidí. Bohužel v poslední době jsme svědky toho, že v medicíně se začíná prosazovat více byznys než poslání.

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.
(zapsal Miroslav Josef Bezecný)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.