Eva Valerie Maxová: Pomůžou Evropankám proti silnému pudu přírody burky?

29.02.2016 17:49

Před pár dny došlo v severoněmeckém městě Kiel k pronásledování trojice mladých dívek skupinou asi třiceti migrantů. Nepříjemný incident v obchodním centru vyprovokovali dva Afghánci.

Eva Valerie Maxová: Pomůžou Evropankám proti silnému pudu přírody burky?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: V calaiské džungli

Čtvrteční incident, při němž se staly terčem útoku ze strany dvou agresivních migrantů z Afghánistánu, tři dívky ve věku 15 – 17 let, byl veden v duchu podobného scénáře jako kolínská silvestrovská noc.

Podle zprávy deníku thelocal.de si dívky vyšly do kielského obchodního centra na večeři, přičemž zaujaly svým zjevem dva mladé Afghánce, kteří si je začali filmovat a videa posílat dalším mužům, migrantům, kterých bylo poblíž restaurace během pár minut kolem třiceti.

Dvě dívky vyběhly z restaurace, aby část mužů setřásly, což se jim podařilo. Pak se vrátily do restaurace za svou kamarádkou, která ale v tu dobu byla obtěžována dvěma migranty.

Přivolaná policie zjistila, že se muži nepokusili o fyzický útok. Po menší roztržce s policisty pak byli čtyři migranti zadrženi, a to včetně hlavních podezřelých Afghánců ve věku 19 a 26 let. Jelikož ale nebyl shledán důvod zadržené a  nadržené mladíky stíhat, byli pouze pokáráni a propuštěni zpět do víru kielských ulic.

Tak nevím. Opravdu se kompetentní politici nehodlají k důsledkům imigrační vlny, která bouřlivě otřásá dříve klidnými většími městy postavit čelem? Německé úřady dnes potichu na světlo vypouštějí zprávy o tom, že se už pětina uprchlíků dopustila trestného činu, převážně kapesních krádeží, sexuálního obtěžování, nebo znásilnění. V tomto případě jsou oběťmi ženy v uprchlických táborech, nebo německé ženy na ulicích.

Postup policie a nakonec i německých soudů je šokující. Z více než tisícovky trestních oznámení, z čehož přes 400 bylo kvůli činům sexuální povahy včetně znásilnění, a to pachateli z řad běženců, proběhly teprve po dvou měsících v Kolíně nad Rýnem první dva soudní procesy, a sice:

Maročan (23 let) – krádež mobilu – 6 měsíců podmíněně a Tunisan (22 let) – krádež kamery – 3 měsíce podmíněně.

Podtrženo sečteno – z více než tisícovky pachatelů vyšli s trestem zatím dva mladí zloději na podmínku jako výsměch všem obtěžovaným a okradeným obětem, především ženám. Jasná ukázka toho, jak jsou německé policejní složky a soudní systém apatický, vlažný a změkčilý vůči pachatelům - nelegálním běžencům, kteří své uprchlictví pojali jako drancování, obtěžování a sexuální zneužívání bezbranných žen.

Německý klid, který je navenek prezentován v médiích, je opravdu zarážející. Podle deníku  Suddeutsche Zeitung německé ministerstvo vnitra neví o 130 tisících migrantů, z celkového počtu 1,1 milionu, který vstoupil loni do země. V procesu EASY se měli registrovat a následně nastoupit do přiděleného azylového zařízení.

Spekuluje se o tom, že neregistrovaní nelegálové zřejmě prchli do Skandinávie, nebo se pohybují v ilegalitě na německém území. To, kde jsou a s jakým úmyslem se v Německu objevili, německé úřady neví. Kam se poděla pověstná německá preciznost a vytříbený smysl pro systém, který byl např. v případě zvěrstev, páchaných v koncentračních táborech na Židech a dalších, nakonec jako důkazní materiál pro německé nacisty silně kontraproduktivní?

Se zvoláním osvícené a velkodušné kancléřky „Herzlich Wilkommem!“ padla veškerá pravidla, Evropa v křeči zaúpěla pod nájezdem cizácké hordy, třímající v rukou Korán, a než se stačila  zorientovat kdo, odkud, proč a kam, bylo vymalováno.

Naivita většiny evropských humanisticky orientovaných politiků přetrvává dodneška, zřejmě akce, které migranti v Evropě předvádějí, pořád nic neznamenají.

V africkém Súdánu má být v březnu souzen podle Šaríe český občan Petr Jašek (52let) za pořízení videonahrávky o pronásledování súdánských křesťanů muslimy a za nelegální překročení státní hranice!

Ano. Český občan bude v islámském Súdánu souzen a odsouzen podle práva Šaría i za nelegální překročení státní hranice. Kdy bude souzen více než jeden milion běženců, kteří překročili ilegálně hranice mnoha evropských států? Běženců, kteří ve většině případů nemají osobní doklady, nehodlají zůstat v první záchytné zemi, ale cíleně migrují do zemí se štědrým sociálním systémem?

Němci se do roku 2020 připravuji na dalších 2,5 milionu migrantů, kteří budou procentuálně do jednotlivých spolkových zemí rozděleni podle königsteinského klíče. Celkem by pak Němci byli obohaceni o 3,6 milionu nových obyvatel, kteří se jistě úspěšně zintegrují a brzy zapojí do německého hospodářského systému jako levná pracovní síla.

Protože kancléřka Angela Merkelová ví, co dělá a na rozdíl od německého ministra financí Wolfganga Schäubleho si stojí za svým výrokem: „Wir schaffen das“- „To zvládneme!“ A nikdo to nesmí zpochybňovat! I proto má na své straně loajálního Mr. Zuckerberga, majitele sociální sítě Facebook, který najal spoustu lidí, aby v Německu odstraňováním nenávistných příspěvků proti uprchlíkům, konali tu nejlepší práci.

Všechno kompromitující vůči hochům ze „Sýrie“ se musí mazat a blokovat. Už žádná xenofobie, rasismus, žádné výzvy k násilí na člověku! Jak říká Zuck: „Pro nenávistné příspěvky není na Facebooku a v naší komunitě místo!“

Nabízí se otázka, jak to, že se na FB může jakýmkoli způsobem prezentovat Islámský stát a další džihádistické skupiny, a jak je možné, že pod různými rouškami, leč velmi efektivně, fungují právě na této sociální síti pověstné pašerácké gangy, předstírající nabídky personálních agentur, nebo cestovních kanceláří? Že by páni fejsbúkáři neměřili všem stejným metrem?

Nakonec kudrnatému Američanovi, který na FB vydělává obrovské částky, a kterému se do USA islám nedere, protože nesmí, to může být jedno. Loajalita vůči Frau Merkel je to hlavní, a pak pochopitelně funguje i tlak zájmových skupin z Bruselu.

Z dnešních záběrů 25 tisíc uprchlíků, pochodujících Řeckem k uzavřené makedonské hranici, vážně  mrazí. Na hranicích jsou i naši čeští policisté, kteří mají dohlížet na hladký průběh postupu běženců. Migrantů má být po dohodě Slovinska, Rakouska, Makedonie, Srbska a Chorvatska vpuštěno přes hranici jen kolem 580 denně. To umožní, aby každý migrant prošel všemi procedurami, které vyžadují pravidla Schengenu. Tedy už ne žádný masový úprk a chaos jako dosud.

Obrovské množství silně nervózních, převážně Arabů, muslimů, rozhodně nehodlá zůstat v Řecku, zaplatili pašerákům nemalou částku, vyslechli si příběh o štědré vítající Evropě, o jejich Mutti Merkel a chtějí jít dál za svým snem. Západní Evropa - to je to místo zaslíbené.

Nic je nezastaví. Přespí na ulicích, v parcích a vyrazí. A když bude hrozit, že by měli být vráceni, budou se rvát a ukazovat do kamer plačící děti, protože ve jménu Alláha mají plné právo ukázat nevěřícím, kdo jsou a proč přišli. Z výrazu v jejich tváři čteme odhodlanost, chuť brát si a neochotu respektovat to, co nebude v souladu s jejich vírou. Bůh je velký!

Přestože naše země zůstává jako součást V4 zatím stranou dění, až na 153 íráckých křesťanů o pobyt u nás nikdo zájem nemá, je díky reálným postojům a jasnému pohledu prezidenta Zemana a většiny jejich obyvatel vnímána jako xenofobní, odmítající se ve větší míře podílet na řešení migrační krize.

Řecký novinář Apostolis Fotiadis nás v rámci V4 řadí ke „koalici nelidů“, protože se nepřímo podílíme na uvěznění migrantů v Řecku. Novinář hovoří o 34% dětí a 20% žen, které prý vystupují z moře, nejsou to tedy samí muži! Mluví o nacionalismu a islamofobii V4, o humanitární katastrofě, vznikající v Řecku. Podle něj se má bída světa zastavit u Řeků, a nedostat na islamofobní dvorek V4, který má v čele, nepřítele liberální demokracie, maďarského Orbána.

Řecký novinář pláče nad rozlitým mlékem, lidé z jeho země i nadále vyzdvihují z moře další a další gumové čluny, plné ekonomických běženců, které předtím nechají v poklidu na tureckém pobřeží nasednout turečtí policisté. Turecko – Řecko, každý den znovu a znovu.

Koho chce tenhle Řek kárat a soudit? Občany zemí bývalého komunistického bloku, kteří si zachovali zdravý rozum a v migrační krizi vidí řízenou islamizaci Evropy?

Jestliže představitelé zemí V4 spatřují v uprchlické krizi problém ilegální migrace statisíců mužů, žen a dětí, není to cynismus, ale realita. Nic totiž nenasvědčuje tomu, že by na evropské území vstupovali zbědovaní lidé, vděční za cokoli, v záchraně o svůj  holý život. I sluníčkáři ztlumili své paprsky a není o nich téměř slyšet.

Mladí muži, kteří se na evropském území velice rychle zabydleli, dávají domácím nevěřícím jasně najevo, co si o nich myslí. Vyjadřují svou úctu a respekt k Evropankám stávajícím způsobem a vědí, že jejich muži, Evropani, mlčící huby, nic neudělají. Mlčí a budou mlčet dál, protože ONI, zdraví a silní válečníci z gumových člunů, jsou přece chudáci uprchlíci. Prodělali trauma války a po dlouhé cestě bez žen pociťují onen, Veronikou Žilkovou formulovaný, silný pud přírody. Pochopme to! Buďme humanisté!

Dívky v německém Kielu si před pár dny prožily šok z toho, čeho jsou mladí nadržení muslimští migranti vůči Evropankám schopni. Třicet mladých muslimů, pronásledujících dvě dívky ulicemi Kielu. Možná je provokovaly svým oblečením, účesem a líčením. A možná kdyby byly bohabojné a měly burky, nepřitáhly by pozornost mužů a k ničemu by nedošlo. Silný pud přírody by u muslimských hochů nepřevládl.

Nikoli. Nejsou žádné omluvy, pochopení, není žádné možná! Každý takový nezvaný host ať nechá své pudy ve své domovině a v evropském domě respektuje a ctí pravidla vyřčená hostitelem.

A pokud ne? Může se sbalit a jít, odkud přišel.

převzato z blogu autorky na idnes.cz.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…