František Štván: Po zástupkyni hejtmana Bubeníčka Vaňhové chci tvrdá data

12.06.2014 20:30

O tom, že cesta na Azorské ostrovy, byť "jen" na třídenní jednání Komise pro přírodní zdroje, která je poradním orgánem Výboru regionů EU, je cestou mimořádně atraktivní nepochybně nemůže být sporu.

František Štván: Po zástupkyni hejtmana Bubeníčka Vaňhové chci tvrdá data
Foto: Ústecký kraj
Popisek: Jana Vaňhová (ČSSD)

Stálou členkou této komise je zástupkyně hejtmana Bubeníčka paní Vaňhová. Členové této komise na Azorech projednali svá!!! stanoviska na udržitelnost cestovního ruchu a na environmentální výchovu. Tři vykřičníky jsem do svého textu instaloval proto, neboť  jako daňový poplatník mám právo znát, nepochybně sofistikovaný názor paní Vaňhové, neboť si nedokáži představit, že by vážila tak dalekou a pro daňové poplatníky nákladnou cestu jenom proto, aby přítomné kolegyně a kolegy seznámila s neoriginálním, tedy nic neřešícím  názorem, kterému se běžně říká klišé. Ale to není vše. Doslova prahnu po informaci, jakou radou paní Vaňhová vyšperkovala projednávání problematiky podpory dodávek ovoce a zeleniny do vzdělávacích zařízení a jaký postoj zaujala k řešení většího růstu zaměstnanosti v pobřežním a námořním cestovním ruchu. Já bych si v roli, byť zastupitelskou erudicí nepolíbeného člověka dovolil navrhnout, aby dodávky zeleniny byly svěřeny exportní  firmě zabývající se dodávkami ovoce a zeleniny a aby zvýšení zaměstnanosti v pobřežním a námořním cestovním ruchu bylo řešeno zvýšením koupěschopnosti občanů, kteří si zatím cestování za hranice všedních dnů nemohou ze sociálních důvodů dovolit. Samozřejmě se speciálně  u nás nabízí další, přiznávám  cynické, řešení. Dál nedělat nic proti okrádání státu. Naopak ještě víc legislativně zavřít oči, aby  všichni, co dnes díky této institucionálně zajištěné slepotě běžně cestují, mohli cestovat častěji a do  ještě atraktivnějších pobřežních a námořní dopravou dostupných lokalit. O pohodlný život  cestujících "Janoušků" a "Rittigů" se nepochybně musí někdo v zaměstnaneckém poměru  postarat.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…