František Štván: Zeman ví, čím vyhrožuje

10.09.2013 22:00

Prezident Zeman se nechal při sázení sekvoje v Lánech slyšet, že zatímco on u lopaty začíná, jiní politici by u ní měli skončit.

František Štván: Zeman ví, čím vyhrožuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Možná si to mnoho lidí neuvědomuje, ale hrozbou lopaty dává prezident najevo, že je to jedna z nejpodřadnějších, nejnamáhavějších a nejhůře placených lidských prací, neboť by ji politikům, které nemusí, to je většina mimo SPOZ, nepřál.

Já bych mu chtěl v přímé logice jeho pracovní převýchovy politiků vzkázat, aby vládl tak, aby politikům, které nemusí, vyhrožoval jen tím, že dopadnou jako tuneláři, jako podnikatelé zneužívající šedou ekonomiku, jako primátoři, hejtmani a radní, kteří zvedají ruce za předražené zakázky. Skutečnost, že svým politickým nepřátelům může vyhrožovat pouze lopatou je mimo jiné i výsledkem jeho opozičního vládnutí. 

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…